Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőmmel le akartunk...

A barátnőmmel le akartunk feküdni, de nagyon fájt neki, nem is tudtam betenni rendesen. Mit lehetne tenni, hogy csökkentsük a fájdalmat?

Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 17:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát honnan tudod, hogy azt elérted? :)

Szerintem, ha az ujjadtól is felszisszen, vagy fáj neki, még ne erőltessétek a "rendes" szexet. Kicsit várj még vele, neked is jobb lesz, ha ő is veled együtt élvezi a dolgot. Esetleg megkérdezheted, hogy ő szokott-e maszturbálni? Próbált-e már benyúlni a hüvelyébe? Akkor mit érez? Beszélgessetek bátran sokat!

Más: ha már haladtok előre és nem fáj naki, ha az ujjaddal benyúlsz, megpróbálhatod megkeresni a G pontját.( a hüvelyben, kb 12 óránál, köldök irányában, max 4-5 cm-re, de ez változó) Ha azt simogatod, szintén orgazmust okozhatsz neki. Vagy megbeszélhetitek, hogy megpróbálja megkeresni ő. De ha nincs meg, az sem baj.

Más: Kérd meg, hogy előtted maszturbáljon. Figyeld meg, hogy csinálja, hova nyúl, mer-e benyúlni a hüvelybe, stb.

Hidd el, ha mertek erről a dologról beszélgetni, mindketten jobban jártok.

2010. márc. 2. 18:05
 12/33 A kérdező kommentje:

volt már hüvelyi orgazmusa is.

...egyszerűen nem tudom mit lehetne még csinálni

2010. márc. 2. 18:07
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Hogy volt hüvelyi orgazmusa? Mit érzett másmilyennek, mint a csiklós orgazmusnál? Esetleg veled történt? Éreztél valamit az ujjaddal?

Figyelj, nem akarok okoskodni, hiszen még azt sem tudom, mennyi idősek vagytok. De ha szűz, gondolom tizenévesek lehettek. És TÉNYLEG nem tudhatom, hogy ő mit tapasztalt már meg, de kicsit kétlem, hogy ha annyira fáj neki, ha beteszed, lett volna már hüvelyi orgazmusa. Persze, a hüvelyi izmok összehúzásával pénisz nélkül is lehet orgazmus, de nekem inkább úgy tűnik, hogy inkább kissé tapasztalatlan a barátnőd. És talán te is. Ez nem baj, de ne álmodjatok nagy dolgokat. Nem azt mondom, hogy kérdőjelezd meg, amit mond, de a fájdalom elég erős jelzés, hogy még gond van az ellazulással.

Komolyan mondom: szerintem még csak pettingeljetek, mert az lehet rá a megoldás.

És biztos: az aspirin itt nem segít.

2010. márc. 2. 18:15
 14/33 A kérdező kommentje:

igen, tizenévesek vagyunk. már elég régóta pettingelünk. talán mondhatjuk, hogy ismerjük egymás testét :)

olyanra is gondoltam, hogy egy erőteljesebb behatolás lesz, hogy átszakítsam a szűzhártyát és rögtön utána ki is veszem. szerinted ez mennyire lenne nyerő?:)

2010. márc. 2. 18:20
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy gondolod. Valószínű, még jobban fájna neki.

Lehet, hogy már régesrégen átszakítottad te a szűzhártyáját.

Egyébként, ha emellett a verzió mellett döntesz, szerintem mindegy, hogy kiveszed-e rögtön, vagy bent várod meg, amíg elmúlik a fájdalom. Ha az utóbbi mellett döntesz és utána nagyon finoman mozogsz, nem fog jobban fájni neki, és megszokja az élményt, amit te jelentesz neki.

Nem írtad, hogy gumival védekeztek-e.

2010. márc. 2. 18:24
 16/33 A kérdező kommentje:
gumival, igen
2010. márc. 2. 18:25
 17/33 anonim ***** válasza:

Értem. Akkor válaszd a síkosítottat.

És szerintem ne erőteljes lökéssel juss be, hanem finoman, óvatosan told be. És maradj úgy. A szűzhártyát ne úgy képzeld el, mint egy vastag hártyát, amit át kell döfni. Valószínű, hogy már átszakítottad próbálkozásaitok közben, úgyhogy nem az akadályozza a bejutásodat, hanem a fájdalom.

2010. márc. 2. 18:28
 18/33 A kérdező kommentje:
Értem. Szóval amikor elkezd fájni neki, akkor kicsit hagyjam abba, aztán megint kicsit beljebb nyomjam?
2010. márc. 2. 18:29
 19/33 anonim ***** válasza:
Igen. Akkor hagyd abba, puszilgasd, szeretgesd, izgasd. Kis szünet és megint egy picit előrearaszolsz. És közben figyeled a reakcióit. És ezt folytatva, szerintem könnyebben ellazul és bejutsz. Ha nagyon fáj neki állj meg, vagy vedd ki.
2010. márc. 2. 18:32
 20/33 A kérdező kommentje:
na ez az. nagyon fáj neki :S
2010. márc. 2. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!