Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MERJEM VAGY NEM. A férjemnek van valakije de még itt van, nem tudom mikor megy el. Ti letudnátok vele feküdni vagy, az csak egy meg alázás lenne magamnak? Nem veszekszünk rendesen beszélünk, de tudod ott az a másik. Ti mit tennétek?
Ha úgy érzed, hogy képes lennél túllépni egy megcsaláson (én igen) vagy viszonyon (na ezen már nem biztos), már ha a férjed is szánja bánja, hülye volt, meg akarja oldani, akkor állj elé és kérdezd meg, hogy miért van szeretője?! A válaszból, reakcióból sok minden kiderülhet.
Ha nem tudnál megbocsátani egy ilyet, akkor egyszerűen válj el. Saját magadat fogod kínozni, teljesen feleslegesen, tönkre mész, és hidd el, az sem lesz jobb a gyerekeknek, mint egy válás.. Sőt.
Szóval én azt tenném, mivel egyébként én egy megcsalás miatt nem dobbantanék azonnal, hogy elé állnék és nyíltan rákérdeznék, hogy miért? Szereti-e? Szeret-e engem? Akar-e még engem mint feleség? Stb, stb.. Szóval megbeszélném a miérteket.
Ha tudod akkor keszulj
Tanulj keress munkat sporolj episd a sajat jovodet.
Mert egy megcsalast kovet a tobbi
Nekem szerencsére még nem volt ilyen esetem. A páromat viszont már többször megcsalták, a kiderült viszonyt követően mindig válás ill. szakítás lett a vége.
Neki ez elvi kérdés: ha neki más kell, akkor éljen vele.
Az érdekesség ebben az, hogy az első férjétől kb. 10 éves házasság után vált el, a szeretőjével házasságot kötött és már 20 éve együtt vannak. A 2. Házassága is ezért múlt el, az 5 éves együttlétet követően a szeretővel a volt férje már közel 20 éve házasságban él.
Jó kilátások, mondhatom :)
"igaz,hogy egy ágyban alszunk de nem volt semmi, mert a gyerekek nem tudhatnak róla"
Istenkém, ne légy már naiv. A gyerekek pontosan tudják, hogy valami nagyon nem oké, szóval jobb ha tudod, hogy ebben a percben is szoronganak, csak nem tudják, miért és nem merik megkérdezni.
Te szereted még, szegényke.
Nem dolgozol? Gondolom a háztartás, gyereknevelés, stb az nem munka... Tegyük fel elválsz, fele vagyon a tied. Gyerektartás, családi pótlék kicsi bevétel de talán még boldog is lehetsz. A lefekvés bosszúként a szeretőnek kitálalva. Genyóságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!