Mi az az alkoholmennyiség ami után egy picit felszabadultabb vagy, jobban érzed magad de még ki tudod mondani rendesen hogy "pirosarany" és egyenesen menni is tudsz?
Figyelt kérdés
2015. okt. 22. 13:36
1/8 anonim válasza:
5 aranyászok vagy másfél deci royal vodka.
2/8 anonim válasza:
Mivel csak ritkán iszok alkoholt egy feles házi pálinka után már teljesen felszabadult vagyok :)
4/8 anonim válasza:
Nem nagyon befolyásol az alkohol... 1-3 feles után abbahagyom az ivást. Akkor még semmi bajom.
5/8 anonim válasza:
3/4-1 üveg bor, 3 korsó sör, 1,5-2 deci vodka. de ennél sokkal többet nem is szeretek inni igazából, max kicsivel:D
6/8 anonim válasza:
5 sörtől soha nem szokott bajom lenni, múltkor 1 sör egy üveg bor és két feles után éreztem magam "jól", de még nem voltam részeg. 17l
7/8 anonim válasza:
1/2 uveg gin (75centes) jol vagyok, problemakrol megfeledkezem, just do it, minden ok ezt nyomtam hetekig, minden nap vizespoharba es asvanyvizes uvegbe ontottem a gin-tonicot igy melohelyen azt hittek a kollegak vizet iszom xD itt meg teljesen beszamithato vagyok, enyhen lasabb reakcioido, de a kollegaim szerint jofej vagyok (es nem tudtak mitol xD xD)
3/4-nel mar nagyon happy vagyok; enekelni es tancolni is "tudok"
1 uvegnel hanyok es a vilag porog, ha lefekszem szornyu es zsibong a fejem
2 keseru Aspall, cider vagy mi happyke es sok pisi
2 Crabbies gyombrsor - boldog vagyok picit
3-4 Crabbies es a nincs problema ed belassultam kozott vagyok, de ez valoszinuleg attol is fugg mennyit ettem
8/8 anonim válasza:
Ez embertöl függ. Múltkor 4 deci vodkától teljesen kikészültem. Nem kellett volna diszkóba mennem utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!