Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetes becsült súlyadatokat...

36 hetes becsült súlyadatokat tudtok nekem mondani? Rendesen be vagyok tojva.

Figyelt kérdés

sziasztok

van néhány dolog amit nem értek,és most nagyon rám hozta a frászt a dokim.

34hetesen voltam uh-n nála,és 2340gr-nak mérte a babát,66mm-es FL-el.

36+5nél voltam uh-n a héten és ott a szonográfus 61mm mérte az FL-t,és 2540gr-nak a babát.

Ma voltam leadni a héten mért eredményeket a dokimnál,és azt mondta,hogy hétfőn csinál uh-t,mert nagyon kicsi a baba és egyre kevesebbet nő..

Eléggé megijesztett,és azt mondta ellenőriznie kell,hogy genetikailag ilyen pici vagy gond van.

Na most a kérdésem az lenne a becsült súlyadat mellett,hogy mi lehet a baj? persze úgyse tudjátok nem vagytok orvosok csak nagyon félek..

Ha úgy dönt megindítja a szülést jöv héten,és csak 2,5kg-s a kislányom nem lesz semmi baja? Attól még a tüdeje érett lesz 38hetesen?

Egyébként a szonográfus azt írta a papírra,hogy köldökzsinór,és méhlepény áramlás jó.. szóval nem értem :(

2014. dec. 4. 19:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem a 36. héten 2356g (+- 15%-ra írták FL:68mm) kiírt időpontban szültem és 3550g volt. Nyugi, szép súllyal fog születni. Egyébként ki hogy méri,nekem is mondták, hogy ha 20an mérik meg 20 különböző adat fog kijönni, de azt mondom elmondta a dokim, hogy 15 % elérés lehet bármely irányban. Kb egy volt akkor veled az adatom, és elég szép súllyal született.Nem hogy nem fog már nagyon nőni, hanem ilyenkor elég alaposan beindulnak hízás terén. Nekem mindig is azt mondták, hogy az utolsó 4 hétben hízásnak indulnak elég gyorsan. Látod nekem 1 kg-ot hízott 4 hét alatt. Nyugi, nem lesz gond :)
2014. dec. 4. 19:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Nyugi, a 38-ik héten már midene ki van fejlődbe, és pont jó súlya lesz. Olyan 3000-3300 gr. között szerintem, mert ha emlékezetem nem csal hasonlók voltak a paramétereim nekem is.
2014. dec. 4. 19:43
 3/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat...

eléggé megijesztett..

2014. dec. 4. 20:10
 4/10 anonim válasza:
nekem 38 hetesen 2400 gr mérték 3350 gr születt 40 hétre úgy erre nincs mit adni könnyű szülést :)
2014. dec. 4. 20:31
 5/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Ez nagyon nagy bíztatás!

2014. dec. 4. 20:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem soha nem becsültek súlyt de a 36.héten született 2400gr al. És már akkor minden rendben volt. Ne aggodj!
2014. dec. 4. 20:54
 7/10 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm!

csak ijesztő hallani egy szülész szájából,hogy hétfőn kontroll anyuka,valami nem jó..

2014. dec. 4. 21:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem 39 !!! hetesen mérték 2720 g-ra.Mondták is,hogy ne ijedjek majd meg,nem lesz nagy baba,de majd idekint megnő.

3 nappal később szültem és 3300 g-mal született a lányom,szóval elég sokat tévedtek!Emiatt ne aggódj,ez csak becslés!!!

2014. dec. 4. 21:46
 9/10 A kérdező kommentje:

Neked is köszönöm utolsó!

Ezek a kommentek nekem mind azt tükrözik,hogy a dokim egy kicsit túlreagálja. HA tudja,hogy becslés akkor mit ijesztget?

2014. dec. 4. 22:43
 10/10 anonim ***** válasza:
38.héten császárral született a lányom 2960g 49 cm teljesen egészséges 😊
2014. dec. 4. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!