36 hetes becsült súlyadatokat tudtok nekem mondani? Rendesen be vagyok tojva.
sziasztok
van néhány dolog amit nem értek,és most nagyon rám hozta a frászt a dokim.
34hetesen voltam uh-n nála,és 2340gr-nak mérte a babát,66mm-es FL-el.
36+5nél voltam uh-n a héten és ott a szonográfus 61mm mérte az FL-t,és 2540gr-nak a babát.
Ma voltam leadni a héten mért eredményeket a dokimnál,és azt mondta,hogy hétfőn csinál uh-t,mert nagyon kicsi a baba és egyre kevesebbet nő..
Eléggé megijesztett,és azt mondta ellenőriznie kell,hogy genetikailag ilyen pici vagy gond van.
Na most a kérdésem az lenne a becsült súlyadat mellett,hogy mi lehet a baj? persze úgyse tudjátok nem vagytok orvosok csak nagyon félek..
Ha úgy dönt megindítja a szülést jöv héten,és csak 2,5kg-s a kislányom nem lesz semmi baja? Attól még a tüdeje érett lesz 38hetesen?
Egyébként a szonográfus azt írta a papírra,hogy köldökzsinór,és méhlepény áramlás jó.. szóval nem értem :(
köszönöm a válaszokat...
eléggé megijesztett..
Kedves utolsó!
Ez nagyon nagy bíztatás!
nagyon köszönöm!
csak ijesztő hallani egy szülész szájából,hogy hétfőn kontroll anyuka,valami nem jó..
Nekem 39 !!! hetesen mérték 2720 g-ra.Mondták is,hogy ne ijedjek majd meg,nem lesz nagy baba,de majd idekint megnő.
3 nappal később szültem és 3300 g-mal született a lányom,szóval elég sokat tévedtek!Emiatt ne aggódj,ez csak becslés!!!
Neked is köszönöm utolsó!
Ezek a kommentek nekem mind azt tükrözik,hogy a dokim egy kicsit túlreagálja. HA tudja,hogy becslés akkor mit ijesztget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!