27. én voltunk a 18 hetes ultrahangon és azt mondták kisfiú. Változhat még ez vagy ilyenkor már tutira tudja mondani a doki?
Nekem 18 hetesen mondták lánynak.
Azóta nem változott.. Szerintem egy fiút meg pláne hamarabb ki lehet szúrni:) Tehát valószínű az is:)
38 hkm
Változhat...
Egy ismerős mesélte, hogy a tesójának egészen a 36. hétig fiút mondtak. Akkor volt uh és közölték, hogy mégis lány lesz. (És tényleg lánya született.)
Szintén, nem is olyan régiben mesélte egyik ismerősöm, hogy több ultrahangon is azt mondták neki, hogy fiú. Egészen a 34. hétig, mikor is szóltak, hogy mégsincs kukija.
És hát lány lett.
Nem lehet 100 százalékosra venni. Én 22 hetesen kérdeztem meg, hogy milyen nemű a babám, rögtön elsőre meg is mutatta magát, hogy fiúcska, és az is lett.:)
Boldog babavárást, lényeg h egészséges legyen!
Nálam eltalálták:) A fiamat 18 hetesen, a lányomat csak 32 hetesen mondták biztosra.
Nekem nincsenek csíkjaim, egyrészt a genetikának, másrészt a rengeteg folyadékfogyasztásnak tudom be. Meg esténként kenegettem testápolóval, mindegy milyennel, csak hidratáljon.
Szia első vagyok!
Hát nem biztos,hogy ettől, de én is rengeteg-rengeteg folyadékot iszok. Én extra szűz oliva olajjal kenem..
Nem tudom,hogy ennek köszönhető e de nincsenek csíkjaim.
Remélem most már erre a 2 hétre nem is lesznek.
Egyébként én hajlamos vagyok rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!