Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan tudod hogy egy nőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudod hogy egy nőt rendesen megd*gtal?

Figyelt kérdés

Honnan tudod igazán hogy egy nőnek most tényleg megmutattad hogy mi a tuti?

Én eddig a volt barátnőimen mindig azt alkalmaztam, hogy még szexelés előtt kényeztettem őket a nyelvemmel, ilyenkor orgazmusig

Szex terén viszont általában nem tudtak elmenni ezek a lányok valamilyen oknál fogva, és igazából a szex után sem láttam olyan felhőtlen mosolyt az arcukon, csak ritkán, illetve megjegyezték hogy de jól elfáradtak stb( nálam egy szex kb 40p-1óra, és 3-4 póz váltogatva)

Mégis igazából úgy hogy nem kérdeztem hanem saját maguktól mondták azt a lányok hogy szeretnek velem ágyba bújni

Viszont a kapcsolataim vége pedig mindig az ellaposodás lett szex terén is

Lehet inkább lelki okai lehettek?

A meretem átlagos, 15cm

22/F

jan. 29. 20:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

8. Akkor velem is kiprobalhatnad

22/F

jan. 30. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!