Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a méret a lényeg, csak legyen nagy?
szerintem abban is megegyezhetünk hogy a nők 99.99%-ának nem kielégítő a 12 centim, így a következtetésem szinte biztos hogy helyes
de nem probléma mert soha egyetlen nőt sem fogok zargatni vagy próbálkozni nála
"szerintem abban is megegyezhetünk hogy a nők 99.99%-ának nem kielégítő a 12 centim"
Szerintem ez pont ugyanolyan önkényes kijelentés, mint a rá épülő következtetés. Én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy a nők 99,99%-ának nem kielégítő a 12cm. Megint csak nem mondom, hogy tévedsz, csak azt, hogy ez egy feltételezés, amit nem igazol semmi a te véleményeden kívül.
Gyorsan kerestem valami kutatásfélét ahol azt kérdezték, hogy az adott méret túl kicsi, túl nagy, hogy teljesen kielégítő legyen, vagy teljes mértékben kielégítő. A nők 34-35%-a mondta azt az 5"-es péniszre, hogy nem lenne teljes mértékben kielégítő, 65% meg azt, hogy teljesen kielégítő neki ez a méret.
Ez alapján az a 99,99% inkább csak 35% a valóságban.
És még mindig simán lehet, hogy az exed beleesett ebbe a 35%-ba, ami rendkívül sajnálatos, de az, hogy 12cm-es pélóval nincs az a nő, akivel jót lehet szexelni, szerintem még mindig egy igen elkapkodott következtetés.
"de nem probléma mert soha egyetlen nőt sem fogok zargatni vagy próbálkozni nála"
Ok, mint mondtam, ez a te döntésed, én tiszteletben tartom. Nem akarlak én meggyőzni semmiről, pláne nem rád erőltetni valamit, csak pusztán a tényeken vitatkozunk, semmi több.
91 és Kérdező!
Milyen magas volt a nőtök, illetve milyen volt a testalkatuk?
A kérdező nem mesélt a nőjéről, ne keverjük ide.
Amúgy nem hiszem, hogy rettentő mérvadó lenne. Ahogy a f.szméret sem függ össze a magassággal túlzottan, ahogy hallom a punciméret sem igazán jár együtt a testalkattal.
"De a pínaméret összefügg. A fszméret nem, de az teljesen más."
Nem-nem: nem függ össze a punciméret sem a testalkattal.
Itt a 4-es jól leírta a különbséget és hogy mennyire fontos:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
oké, értem minden áron ellent akarsz mondani nekem
én saját tapasztalatból tudom és látom, hogy 12 centivel nem lehet élvezetesen szexelni
lekorlátozza a pózokat, állandóan kicsúszik
de amúgy is a vastagságom az ami gyilkos szóval kár tépni a számat miatta
kb 170 centi, kifejezetten vékony testalkat, mondjuk a feneke szerintem az átlagosnál nagyobb volt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!