Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem a méret a lényeg, csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem a méret a lényeg, csak legyen nagy?

Figyelt kérdés
Miért nem ez az elterjedt, amikor ez legalább igaz? Nők szerint a 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális méret. Tudományosan bizonyított tény az is, hogy a nők szemében vonzóbb az a férfi, akinek nagyobb a farka. Ha valaki elindulna keresni 1 millió nőt, akit zavar, hogy a párjának kicsi a farka (15cm alatti), akkor jóval hamarabb találna, mint 100 nőt, aki arra panaszkodik, hogy a párjának nagy (17cm feletti). Nem véletlenül mondják, hogy a nők két méretet szeretnek, a nagyot és a még nagyobbat. Kutatás szerint a nők 84%-a elégedett a párja méretével, 14%-nak túl kicsi és 1%-nak túl nagy, ami jól mutatja, hogy kb nincs olyan, hogy túl nagy. Az elit swinger klubbokba mesztelen fotó kell, hogy mehessen az ember, ha elég jól néz ki. A férfiaknak nagy farok is kell, mert a nők azt akarják. Arról nem is beszélve, férfiakkal fekszenek le a nagy méretük miatt és férfjakat aláznak meg a kis farkuk miatt.

2023. márc. 28. 15:12
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/156 anonim ***** válasza:
23%

szerintem abban is megegyezhetünk hogy a nők 99.99%-ának nem kielégítő a 12 centim, így a következtetésem szinte biztos hogy helyes

de nem probléma mert soha egyetlen nőt sem fogok zargatni vagy próbálkozni nála

2023. márc. 31. 11:02
 92/156 anonim ***** válasza:
89%

"szerintem abban is megegyezhetünk hogy a nők 99.99%-ának nem kielégítő a 12 centim"

Szerintem ez pont ugyanolyan önkényes kijelentés, mint a rá épülő következtetés. Én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy a nők 99,99%-ának nem kielégítő a 12cm. Megint csak nem mondom, hogy tévedsz, csak azt, hogy ez egy feltételezés, amit nem igazol semmi a te véleményeden kívül.

Gyorsan kerestem valami kutatásfélét ahol azt kérdezték, hogy az adott méret túl kicsi, túl nagy, hogy teljesen kielégítő legyen, vagy teljes mértékben kielégítő. A nők 34-35%-a mondta azt az 5"-es péniszre, hogy nem lenne teljes mértékben kielégítő, 65% meg azt, hogy teljesen kielégítő neki ez a méret.

Ez alapján az a 99,99% inkább csak 35% a valóságban.

És még mindig simán lehet, hogy az exed beleesett ebbe a 35%-ba, ami rendkívül sajnálatos, de az, hogy 12cm-es pélóval nincs az a nő, akivel jót lehet szexelni, szerintem még mindig egy igen elkapkodott következtetés.

2023. márc. 31. 14:20
 93/156 anonim ***** válasza:

"de nem probléma mert soha egyetlen nőt sem fogok zargatni vagy próbálkozni nála"

Ok, mint mondtam, ez a te döntésed, én tiszteletben tartom. Nem akarlak én meggyőzni semmiről, pláne nem rád erőltetni valamit, csak pusztán a tényeken vitatkozunk, semmi több.

2023. márc. 31. 14:21
 94/156 anonim ***** válasza:

91 és Kérdező!

Milyen magas volt a nőtök, illetve milyen volt a testalkatuk?

2023. márc. 31. 14:31
 95/156 anonim ***** válasza:
54%

A kérdező nem mesélt a nőjéről, ne keverjük ide.

Amúgy nem hiszem, hogy rettentő mérvadó lenne. Ahogy a f.szméret sem függ össze a magassággal túlzottan, ahogy hallom a punciméret sem igazán jár együtt a testalkattal.

2023. márc. 31. 15:07
 96/156 anonim ***** válasza:
46%
De a pínaméret összefügg. A fszméret nem, de az teljesen más.
2023. márc. 31. 15:20
 97/156 anonim ***** válasza:
54%

"De a pínaméret összefügg. A fszméret nem, de az teljesen más."

Nem-nem: nem függ össze a punciméret sem a testalkattal.

2023. márc. 31. 15:22
 98/156 anonim ***** válasza:
46%
Dehogynem. Teljesen logikus, mert a pína a test belsejében fut.
2023. márc. 31. 15:30
 99/156 A kérdező kommentje:

Itt a 4-es jól leírta a különbséget és hogy mennyire fontos:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

2023. márc. 31. 16:54
 100/156 anonim ***** válasza:
89%

oké, értem minden áron ellent akarsz mondani nekem

én saját tapasztalatból tudom és látom, hogy 12 centivel nem lehet élvezetesen szexelni

lekorlátozza a pózokat, állandóan kicsúszik

de amúgy is a vastagságom az ami gyilkos szóval kár tépni a számat miatta

kb 170 centi, kifejezetten vékony testalkat, mondjuk a feneke szerintem az átlagosnál nagyobb volt

2023. márc. 31. 17:05
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!