Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a méret a lényeg, csak legyen nagy?
Az enyém kB akkora mint a leírásban.
Volt aki karmolta a hátam szex közben volt aki még alig érezte...
Amúgy eddig sosem volt rá panasz inkább az a baj, hogy egylövetű lettem az utóbbi időben...
Későn van szex akkor még már inkább aludnék.
A 17-18 cm farkam eddig mindenkinek bemenet tövig probléma nélkül szóval ennyit arról, hogy a kisebb is elég.
Senkinek sem fájt ez a méret sosem!!!
Volt kB 17 nő az életemben vegyes testi adottságokkal a legalacsonyabb csaj ugrált a leghevesebben rajta.
A kerületét nem tudom pontosan de kB mint egy dezodoros doboz vagy mint egy budipapír guriga.
Egyszóval nem ceruza vékony.
Szóval ez a méret még bőven használható mindenre is.
Akinek nagyobb van írja meg a saját tapasztalatait.
#153 ugyan ez a tapasztalatom.
Ekkora a mértem, sőt, a vastagság is.
Hasonló problémával küzdök Én is. A farkam hossza 15 cm, de ehhez 16,2 cm körméret tartozik, az átmérője 5 cm. "MySize" nevű óvszert használok 72-es méretűt aminek a hossz 223mm, mikor felhúzom úgy néz ki a farkamon mint egy fóliasátor. Átlag hosszúságú farokhoz egy bőven 20+ cm farok vastagsága társul, semmilyen kategóriába nem illek bele.
Az esetek döntő többségében rohadt sok előjátékra van szükség, hogy betudjam tenni, amikor bent van akkor is az első 5-8p lassú maszatolás csak utána lehet bepörögni akkor meg mélyebre akarják és itt kezdődnek a gondok..... Jól jönne 1-2 + cm.
Nem tudom van valaki hasonló helyzetben vagy ismerőse?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!