Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a méret a lényeg, csak legyen nagy?
nekem az lenne kielégítő "válasz" ha a szavak mögött szándékot is látnék, mert jelenleg sok nő leírja online hogy "hú mekkorát szexeltem a 12 centissel" de ezt csak azért írják le hogy ne tűnjenek lelketlen banyának
majd ha nem mindenhol a nagy fasz fetisizálását látom, meg azt hogy a nők mindig a kis fasszal támadnak rád amint berágnak rád, akkor talán az ilyen hazugságokat is elhiszem
Az is sokat elárul, hogy senki nem cáfolta meg, amiket írtam. Jó, mondjuk tényeket nem is lehet.
Na, tök jó, végre kaptam kérdést a válaszomra.
Egyúttal felmerült bennem újabb kérdés: ha a nők számára a 17-18 cm az ideális, az számomra nem jelenti azt, hogy 12cm-el ne lehetne egy k.rva jót dugni. Ez nem fekete-fehér, mégis annak állítjátok be.
"senki nem cáfolta meg, amiket írtam"
Pontosan: mert amit írtál valós, csak éppen nem következik belőle a következtetésed. Te magad is leírtad: "a nők 84%-a elégedett a párja méretével". Szerintem a 18+-os f.szok nem éppen a f.szok 84%-a.
Belátod, hogy igaz, amiket írtam. Akkor mi a kérdésed?
5
Akkor a nők is sívó hülyék?
15cm alatt szívás.
Nem vagyok frusztrált. Miért kell mindenbe frusztrációt látni?
"Belátod, hogy igaz, amiket írtam. Akkor mi a kérdésed?"
Rohadt idegesítő vagy: azt írtam, hogy az adatok, amiket hoztál reálisnak tűnnek, de a következtetésed nem.
Magyarul: simán elhiszem, hogy a nők többségének a 17 cm az ideális, de ebből te azt is leszűrted, hogy aki szerint 12cm-el is lehet jót dugni, az hazudik. Ez utóbbi nem következik az elsőből.
Milyen példát hozzak? Szeretek barbecue-zni, álmom egy nagy camado sütő lenne, ha megkérdezik, számomra mi az ideális, akkor azt mondanám. De olyan jókat sütögettünk egy 15 ezres tescos gömbgrillen, mint az állat. Nem fogom isteníteni a gömbgrillt, mindig azt fogom mondani, hogy nem az az ideális. Nehezebb vele egy fasza oldalast megsütni, de meg lehet.
Erre mondanák a nők, hogy nem a sütő a lényeg, hanem a szakács. Erre te rámondanád, hogy hazudik az összes csaj, mert mindegyik kamadot akar. Közben egy rakás nő sütöget boldogan gömbgrilleken, töltényeken, drumokon, és k.rvára nincs hiányérzetük tőle.
Ha én idegesítő vagyok, akkor te mi vagy? Nem is írtam ilyet. De egy kapcsolatban rohadtul nem mindegy, hogy a rosszabb sütő vagy a rosszabb szex a kompromisszum.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!