Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem a méret a lényeg, csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem a méret a lényeg, csak legyen nagy?

Figyelt kérdés
Miért nem ez az elterjedt, amikor ez legalább igaz? Nők szerint a 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális méret. Tudományosan bizonyított tény az is, hogy a nők szemében vonzóbb az a férfi, akinek nagyobb a farka. Ha valaki elindulna keresni 1 millió nőt, akit zavar, hogy a párjának kicsi a farka (15cm alatti), akkor jóval hamarabb találna, mint 100 nőt, aki arra panaszkodik, hogy a párjának nagy (17cm feletti). Nem véletlenül mondják, hogy a nők két méretet szeretnek, a nagyot és a még nagyobbat. Kutatás szerint a nők 84%-a elégedett a párja méretével, 14%-nak túl kicsi és 1%-nak túl nagy, ami jól mutatja, hogy kb nincs olyan, hogy túl nagy. Az elit swinger klubbokba mesztelen fotó kell, hogy mehessen az ember, ha elég jól néz ki. A férfiaknak nagy farok is kell, mert a nők azt akarják. Arról nem is beszélve, férfiakkal fekszenek le a nagy méretük miatt és férfjakat aláznak meg a kis farkuk miatt.

2023. márc. 28. 15:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/156 anonim ***** válasza:

nekem az lenne kielégítő "válasz" ha a szavak mögött szándékot is látnék, mert jelenleg sok nő leírja online hogy "hú mekkorát szexeltem a 12 centissel" de ezt csak azért írják le hogy ne tűnjenek lelketlen banyának

majd ha nem mindenhol a nagy fasz fetisizálását látom, meg azt hogy a nők mindig a kis fasszal támadnak rád amint berágnak rád, akkor talán az ilyen hazugságokat is elhiszem

2023. márc. 29. 10:37
 42/156 A kérdező kommentje:

Az is sokat elárul, hogy senki nem cáfolta meg, amiket írtam. Jó, mondjuk tényeket nem is lehet.

2023. márc. 29. 11:09
 43/156 anonim ***** válasza:

Na, tök jó, végre kaptam kérdést a válaszomra.

Egyúttal felmerült bennem újabb kérdés: ha a nők számára a 17-18 cm az ideális, az számomra nem jelenti azt, hogy 12cm-el ne lehetne egy k.rva jót dugni. Ez nem fekete-fehér, mégis annak állítjátok be.

"senki nem cáfolta meg, amiket írtam"

Pontosan: mert amit írtál valós, csak éppen nem következik belőle a következtetésed. Te magad is leírtad: "a nők 84%-a elégedett a párja méretével". Szerintem a 18+-os f.szok nem éppen a f.szok 84%-a.

2023. márc. 29. 12:10
 44/156 anonim ***** válasza:
Lehet 17-18 centis az ideális, de nem csak ezzel élvezik a szexet. Ha neked csak 15 centi, akkor is simán jó lehetsz a legtöbb nőnek. Egy éjszakásnál valószínűleg egy ilyen méretet már nem hagynak ott, ha pedig szerelmesek vagytok, akkor szinte biztos(persze van akinek nem lesz), hogy elég lehet, ha jól használod és figyelsz rá.
2023. márc. 29. 12:19
 45/156 A kérdező kommentje:

Belátod, hogy igaz, amiket írtam. Akkor mi a kérdésed?

2023. márc. 29. 12:24
 46/156 anonim ***** válasza:
Neked mekkora van kérdező, hogy ennyire frusztrált vagy?
2023. márc. 29. 12:28
 47/156 anonim ***** válasza:

5

Akkor a nők is sívó hülyék?

2023. márc. 29. 12:30
 48/156 A kérdező kommentje:

15cm alatt szívás.

Nem vagyok frusztrált. Miért kell mindenbe frusztrációt látni?

2023. márc. 29. 12:52
 49/156 anonim ***** válasza:

"Belátod, hogy igaz, amiket írtam. Akkor mi a kérdésed?"

Rohadt idegesítő vagy: azt írtam, hogy az adatok, amiket hoztál reálisnak tűnnek, de a következtetésed nem.

Magyarul: simán elhiszem, hogy a nők többségének a 17 cm az ideális, de ebből te azt is leszűrted, hogy aki szerint 12cm-el is lehet jót dugni, az hazudik. Ez utóbbi nem következik az elsőből.

Milyen példát hozzak? Szeretek barbecue-zni, álmom egy nagy camado sütő lenne, ha megkérdezik, számomra mi az ideális, akkor azt mondanám. De olyan jókat sütögettünk egy 15 ezres tescos gömbgrillen, mint az állat. Nem fogom isteníteni a gömbgrillt, mindig azt fogom mondani, hogy nem az az ideális. Nehezebb vele egy fasza oldalast megsütni, de meg lehet.

Erre mondanák a nők, hogy nem a sütő a lényeg, hanem a szakács. Erre te rámondanád, hogy hazudik az összes csaj, mert mindegyik kamadot akar. Közben egy rakás nő sütöget boldogan gömbgrilleken, töltényeken, drumokon, és k.rvára nincs hiányérzetük tőle.

2023. márc. 29. 12:58
 50/156 A kérdező kommentje:

Ha én idegesítő vagyok, akkor te mi vagy? Nem is írtam ilyet. De egy kapcsolatban rohadtul nem mindegy, hogy a rosszabb sütő vagy a rosszabb szex a kompromisszum.

2023. márc. 29. 13:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!