Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem a méret a lényeg, csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem a méret a lényeg, csak legyen nagy?

Figyelt kérdés
Miért nem ez az elterjedt, amikor ez legalább igaz? Nők szerint a 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális méret. Tudományosan bizonyított tény az is, hogy a nők szemében vonzóbb az a férfi, akinek nagyobb a farka. Ha valaki elindulna keresni 1 millió nőt, akit zavar, hogy a párjának kicsi a farka (15cm alatti), akkor jóval hamarabb találna, mint 100 nőt, aki arra panaszkodik, hogy a párjának nagy (17cm feletti). Nem véletlenül mondják, hogy a nők két méretet szeretnek, a nagyot és a még nagyobbat. Kutatás szerint a nők 84%-a elégedett a párja méretével, 14%-nak túl kicsi és 1%-nak túl nagy, ami jól mutatja, hogy kb nincs olyan, hogy túl nagy. Az elit swinger klubbokba mesztelen fotó kell, hogy mehessen az ember, ha elég jól néz ki. A férfiaknak nagy farok is kell, mert a nők azt akarják. Arról nem is beszélve, férfiakkal fekszenek le a nagy méretük miatt és férfjakat aláznak meg a kis farkuk miatt.

2023. márc. 28. 15:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/156 anonim ***** válasza:
16%

Te nyugodtan beletörődhetsz:D

Szerencsére én rendben vagyok:D

Jó siránkozást:D

2023. márc. 28. 16:35
 12/156 anonim ***** válasza:
82%

"bele kell törődnünk a sorsunkba és a nők örökös képmutatásába..."

Egyszer kapnék már választ a kérdésemre, amit már vagy tízszer feltettem: mi lesz nektek jobb, ha az állítólagos női képmutatás megszűnik? Attól jobb lesz a sorsotok, ha a nők a szemetekbe mondják, hogy bocsi, kisf.szú barátom, húzd vissza a nadrágod? Mondjátok már meg, mi ebben a nyereség számotokra?

2023. márc. 28. 17:21
 13/156 anonim ***** válasza:
87%

12

szerintem jobb tisztában lenni az igazsággal és nem hazugságban élni, úgy hogy folyton a hamis reményt lebegtetik a szemünk előtt de ez csak én vagyok

2023. márc. 28. 17:25
 14/156 A kérdező kommentje:

Vannak itt bajok :D Ennyi indulatot...

...

Nem.

Közel se annyira ritka a nagy farok. Engem nem ez a jelenség zavar, hanem a tagadása.

Főleg ilyen válasszal :D

Ennyi ésszel tudsz írni? :O Nem írtam azt, amiről beszélsz. A gondolataidat meg azért nem írod le, mert agy nélkül nincs gondolat. Ne magadból indulj ki, én nem gyűlölök senkit. Egyedül az ilyeneket nem szeretem, akik ismeretlenül szidják a másikat, anélkül, hogy bármit tudna róla.

#4, #8, #9, #10

Köszönöm a választ.

2023. márc. 28. 17:51
 15/156 A kérdező kommentje:

Ki sír? Nem minden kérdés síránkozás. De te rendben vagy magaddal :'D

A 13-mas megadta a választ.

Nem véletlenül nől az átlag méret ilyen gyorsan, amióta a nők végre választhatnak párt maguknak. Amúgy milyen érdekes, hogy kb minden ignorálva lett, amit írtam. Ha valaki szerint nem igaz, akkor cáfolja meg őket, mint egy értelmes ember.

2023. márc. 28. 18:06
 16/156 anonim ***** válasza:
26%
Így van, minimum D kosár, az alatt pofa be cukikák
2023. márc. 28. 18:08
 17/156 anonim ***** válasza:
38%

"szerintem jobb tisztában lenni az igazsággal és nem hazugságban élni, úgy hogy folyton a hamis reményt lebegtetik a szemünk előtt de ez csak én vagyok"

Értem. Viszont amit meg így nem értek, hogy akkor miért van, hogy csakis azt a választ fogadjátok el, ami a prekoncepciótoknak megfelel. Ha egy nő azt állítja, hogy neki kielégítő egy 13 cm-es farok, egyből ráfogjátok, hogy hazudik. Én nem látom itt a kérdést. Mintha direkt arra vágynátok, hogy azt mondják nektek, hogy soha nem b.szhattok egy jót.

2023. márc. 28. 19:11
 18/156 anonim ***** válasza:
32%
Vaaagy ahelyett, hogy tanulmányt írsz a témában, szerzel magadnak egy barátnőt...
2023. márc. 28. 19:16
 19/156 anonim ***** válasza:
74%

17.

"Ha egy nő azt állítja, hogy neki kielégítő egy 13 cm-es farok, egyből ráfogjátok, hogy hazudik."

ezért mert ez így van, tudom hogy a nők nem szeretnék ha lelketlennek tartják őket ezért, és azt is megértem nem jó a szex kicsivel, de sokkal jobb lenne mindenkinek ha húznák el előttünk a mézesmadzagot

"Mintha direkt arra vágynátok, hogy azt mondják nektek, hogy soha nem b.szhattok egy jót."

én nem vágyom rá, a farkam mérete miatt nem b.szhatok egy jót

2023. márc. 28. 19:21
 20/156 anonim ***** válasza:
15%
Ez egy elég hülye kérdés. Ha nagy, es nincs baj a mérettel, nyilván nem lényeges...
2023. márc. 28. 19:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!