Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a méret a lényeg, csak legyen nagy?
" sokkal jobb lenne mindenkinek ha húznák el előttünk a mézesmadzagot"
De hát hol a f.szomban húznak mézesmadzagot??? Nem a nők beszélnek a pöcsméretről, hanem ti kérdezgetitek állandóan!
Érted: ha elfogadtad, hogy nem b.szhatsz egy jót, akkor ne olvasgass ilyen kérdéseket. Ha még szeretnél b.szni egy jót, akkor meg próbálkozz, hátha egyszer sikerül.
De annak mi a frászkarika értelme van, hogy
- ugye, hogy nem b.szhatok egy jót?
- dehogynem
- HAZUDSZ!!!
21
ez a téma úgy látom azért lett nyitva, hogy eloszlassa a tévképzetet hogy a nők beérik kis fasszal is, gondoltam azért szólok hozzá mert ezen a téren sajnos van tapasztalatom
"gondolom vannak olyanok akik még nem dolgozták fel az igazságot és ilyen kérdéseket írkálnak ki annak reményében hátha valami megnyugtató választ kapnak"
De hát éppen ez az: egyáltalán nem nyitottak a megnyugtató válaszra! :D Ezért kérdeztem, hogy akkor minek megkérdezni?
Persze, mert normàlis mérettel még nem volt.
"Persze, mert normàlis mérettel még nem volt."
Igazából még ha igaz is, nem k.rva mindegy? Most jó a csajnak, jó a csávónak. Ha így marad, akkor nekik jó lesz. Te meg inkább nem dugsz, és ezt úgy állítod be, mintha te lennél a bölcsebb. :)
25
"De hát éppen ez az: egyáltalán nem nyitottak a megnyugtató válaszra!"
azért mert tudják, hogy a megnyugtató válasz nem igaz
nehéz feldolgozni az igazságot hogy túl kicsi a farkunk majdnem minden nőnek, én is ilyen voltam régebben
"azért mert tudják, hogy a megnyugtató válasz nem igaz"
Nem igaz, hogy nem jön át, mit akarok mondani: AKKOR MINEK KÉRDEZIK MEG? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!