Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a méret a lényeg, csak legyen nagy?
Nő ilyet nem mond. Max olyat, hogy 13 centivel is ki tud elégülni, de naggyal sokkal jobb/naggyal az igazi.
Ilyen a megnyugtató válasz, mint a 26-os? Az aztán hihető :D
Ha ennyire tudod, mi a válasz? :D
30.
neked sem megy át amit mondok, gondolom nő vagy, vagy nincs probléma ha méreteddel ezért nem érted
nem személyeskedtem, megválaszoltam a kérdésedet is, nem én tettem fel a kérdést én csak hozzászóltam a topikhoz
azért kérdezik meg ezt bizonyos emberek mert rosszul érzik magukat a méretük miatt, keresik a megnyugvást de legbelül tudják hogy egy nő sem éri be a kicsivel
ez egy ilyen cope mechanizmus, gondolom sokat gondol a kis méretére és ki kell adnia magából valahol
ez egy összetett dolog
Igen, értettem, és visszakérdeztem. Megpróbálom összefoglalni:
Ha aggódom a f.szom mérete miatt, és szeretnék megnyugodni, akkor miért nevezem hazugnak azt, aki azt mondja, hogy kielégítőt tudna velem dugni.
Viszont ha az van, hogy én már meggyőződtem arról, hogy igenis kicsi a f.szom a világ össze nőjének, akkor miért teszem fel ugyanazt a kérdést újra, meg újra? Minek forgatom magamban a kést?
Az a kérdésem, hogy mi lenne az a válasz, amitől kielégültök, amivel boldogan mentek tovább? Az az érzésem, hogy ti szimplán az igazatokat akarjátok bebizonyítani, nem választ kapni. Amit viszont nem értek, hogy mitől lesz jobb, ha nektek van igazatok.
Olyan ez az egész, mintha a rákos beteg menne orvosról orvosra, hogy megkérdezze, van-e esélye túlélni. Erre az orvos közli, hogy van, mire a beteg kikel magából, hogy még egy hazug orvos, és megy a következőhöz.
Most akkor írjál olyan példákat, ahol nők mondják kis farkú férfiaknak, hogy tökéletes a méretetek. Sok sikert. Nagy farkú férfiak ezt sokszor hallják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!