Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől lesz kielégìtő a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz kielégìtő a szex?

Figyelt kérdés

Számodra mitől kielégìtő az együttlét?

Igaz az, ha egyszer megtapasztalod amire vágysz, onnantòl kezdve az lesz a mérce?

Az előző kapcsolatomban mindent megkaptam szexuálisan, ami kiegyensùlyozottá tett, de a mostaniban sajnos nem.

Eléggé rosszul érzem magam emiatt.

tegnap 23:28
 1/10 anonim ***** válasza:
52%

Sajnos sokan össze-vissza használják ezt a "kielégítő" kifejezést. Tudom én is nagyon jól, hogy az orgazmus és a kielégülés nem ugyanaz.

Mégis pl. csomó csaj orgazmus (ráadásul bármiféle) nélkül is hajlamos úgy nyilatkozni egy összecsapott töcskölésről, hogy kielégítő. Hát nekik érzelmileg se túl magas az elvárasuk

(Férfi válaszoló)

tegnap 23:33
 2/10 A kérdező kommentje:

Én maximálisan a valòs jelentésére gondolok.

Figyelmesség, gyengédség, erogén zònák.

Mindent megkaptam, ezért is esik ennyire nehezemre megválni ettől az érzéstől.

tegnap 23:36
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Ha nehezedre esik, akkor miért válsz meg? Másrészt miért releváns a hiányérzet szempontjából, hogy kinek mitől lesz kielégítő? 🧐

Ha esetleg itt szeretnél magadhoz illő nőt találni, akkor rossz hírem van: Itt 90% hazug femcel, vagy vagy annyira tahó, hogy a postás se menne be hozzá.

(első voltam)

tegnap 23:52
 4/10 anonim ***** válasza:
37%

Mindenkinek mástól, de általánosságban ha megkapod amire ÉS ahogy vágysz!

Tudod jól lehet lakni májkrémes kenyérrel is, mégsem érzed azt, hogy igazán jól laktál. Folyton vágyni fogsz a rendes ételre, s egy idő múlva, hogy csak "ez" jut osztályrészedül feszültséget, frusztrációt szül amit azon vezetsz le aki csak a májkrémes kenyeret tudja szervírozni (=vitákba, veszekedésekbe torkollik, megromlik, lakótársi viszonnyá silányodik a kapcsolat).

Beszélj a pároddal, mond el neki te mire vágysz (bár ezt magától éreznie kellene), s ha fejlődőképes akkor jó, ha nem... Akkor eldöntöd boldog leszel-e életed végén ha azt látod mindig csak májkrémes kenyeret kaptál.

tegnap 23:57
 5/10 A kérdező kommentje:

A mostani kapcsolatomat nem szeretném csak a szex miatt felrùgni.

Ellenben folyamatosan fokozòdik a hiányérzetem, hiába pròbáltam terelgetni olyan irányba, ami jò lett volna nekem.

Az exem gyengédebb beállìtottságù volt, jòl fel tudta vezetni a dolgokat.

Fogalmam sem volt akkoriban milyen szerencsés voltam.

(Nő vagyok.)

ma 00:04
 6/10 anonim ***** válasza:
68%

Hát igen kérdező, ahogy a dalban van: "Hogy értsd egy pohár víz mit ér, ahhoz hőség kell, ahhoz sivatag kell"

Másrészt ha még az előjátékban sem valami jó a mostani pasid, akkor eléggé az alja lehet. Szóval nem az az önzetlen intelligens nagybetűs...

(még mindig az első)

ma 00:08
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
Attól, ha minőségi emberrel csinálod. Olyannal aki hozzád való, minden értelemben.
ma 00:15
 8/10 anonim ***** válasza:

#5 ha a terelgetés és a nyílt kommunikáció nem ért célt, nem fejlődik a másik akkor veszett fejsze nyele. Nem passzoltok össze szexuálisan.

Fel akarod rúgni vagy sem a szex miatt, de ugyanoda fog vezetni (a kapcsolat ellaposodásához, folyamatos vitákhoz, feszültséghez). A kielégülés, a szexhiány nagyon alattomosan támad :) Ahogy akkor is feszültebb, ingerlékenyebb az ember ha éhes, szomjas, fáradt akkor is ha szexuálisan nem elégül ki.

ma 00:32
 9/10 anonim ***** válasza:
58%
#8 ó igen! Én is borzasztó vagyok, ha éhes vagyok.
ma 00:35
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
#9 nem véletlenül mondják a nőkre "bhaszatlan p..." 😅 A kielégületlenség hiánya ugyanolyan feszültségeket gerjeszt mint az étel-ital-pihenés hiánya. Ugyanolyan alapvető, elemi vágy, szükséglet - ha elismerjük, ha nem.
ma 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!