Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt olyan barátnőd, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan barátnőd, ha kielégítetted, azaz elment márt fájt neki a további szex?

Figyelt kérdés

Nekem volt ilyen, és ebben az esetben ki kellett húzni. Hogy én elmenjek azt magamnak kellett megoldani.

Előjátékként őt ki kellett nyalni, hogy jó nedves legyen, de mondta Ő nem kényeztet szájjal csak kézzel, mert Ő azt nem szereti.

Így a szex nem volt vele jó, csak egy "előnye" volt, hogy nagyon szűk volt. Így ha úgy akartam hamarabb elmentem mint Ő. Persze az sem tetszett neki, és szájjal és ujjal be kellett fejezni. Más is járt hasonló cipőben?

ma 06:53
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Ez így nagyon nem normális. Barátnőm is érzékeny lesz nagyon, miután elmegy, de utána megtesz mindent, hogy én is elélvezzek.
ma 07:27
 2/10 anonim ***** válasza:
18%
Az exem volt ilyen miután megtettem mindent szó szerint és kielégült utána mehettem a francba. f
ma 07:33
 3/10 kis kolbász ***** válasza:
44%

Orgazmus után sokaknak rendkívül érzékeny a csikló. Várjatok egy kicsit, aztán mehet tovább a hancúr.

Neked meg nem muszáj mindig elélvezned. Tartogathatod is, és akkor ráadásul még élvezetesebb lesz a végső ejakuláció.

ma 07:55
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

"Neked meg nem muszáj mindig elélvezned. Tartogathatod is, és akkor ráadásul még élvezetesebb lesz a végső ejakuláció."

De, férfiként muszáj. Kifejezetten káros is lehet, ha mindig felgyűl a cucc, de nem élvez el.

ma 07:57
 5/10 kis kolbász ***** válasza:

Akkor Te ne tartogasd 🙂

ma 07:58
 6/10 anonim ***** válasza:

5

Nem is tartogatom. De nem normális, hogy ilyeneket mondj, hogy nem muszáj mindig elélvezzen és normális, amit csinál a barátnője.

ma 08:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha férfi csinálná ezt ellenne már hordva minden féle önző szarnak .. Ha így folytassa dobd a kukába ezt a csajt, sok másik örömmel szopja meg lovagolja folyamatosan.
ma 08:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Találkoztam ilyen nővel, de márcsak emiatt is kiesett mint barátnő jelölt. Közölte szex közben hogy vagy ő megy el vagy én, mert utána neki nem jó... Amivel alapból nem lett volna nagy gondom, de az hogy nála az orál sem játszik így még utána esetleg engem másféleképp sem akart volna a csúcsra juttatni az nálam nem játszik. Nálam a szex 2 irányú, ha a nő csak magával foglalkozik akkor részemről viszlát. 34/F
ma 08:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Érdekel ilyen nő Debrecen környékéről.

35f

ma 08:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Kísértetiesen hasonlít az exemre , ő sem vett le szájjal sosem , és ráadásul a végén mindig magamnak kellett kiverni …
ma 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!