Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a baj abban, hogy a 14...

Mi a baj abban, hogy a 14 évesek szeretnének szeretkezni?

Figyelt kérdés

Most nem arra gondolok, hogy a 13-14 éves csitrik a diszkóból hazajövet basznak mert az a menő, hanem hogy pl. egy 14-15 éves lánynak több hónapja barátja van és kérdést kérnek ezzel kapcsolatban, őket miért hurrogják le ennyien?

Én is 14 vagyok, nemrég vesztettem el, lassan 1éve hogy együtt vagyok a párommal

2010. máj. 3. 11:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/141 anonim ***** válasza:
68%
ha elolvastad volna figyelmesen, h mit irok, akkor látnád, h én se mondom, h minden 14 éves éretlen. én se voltam éretlen. de a szexhez igen. és a törvény alátámasztása sztem semmit se ér.. az csak 1 dolog. és? a 18 éves korhatár se ér semmit, attól még nem felnőtt vki, mert 18 éves. nem? azt a 3 - 4 % - ot a környezetemből meritettem. és nem vok hajlandó vitázni se. én ezt gondolom, te meg mást. fogadd el, h másnak lehet más a véleménye.
2010. máj. 3. 21:33
 52/141 anonim ***** válasza:
49%

A törvényt azért hoztam fel példaként, mert te kezdtél dobálózni a szakemberek véleményével (amit nem tudtál alátámasztani, én meg igen)

"ha elolvastad volna figyelmesen, h mit irok, akkor látnád, h én se mondom, h minden 14 éves éretlen."

rendben, de akkor mostmár igazán elárulhatnád, hogy szerinted a kérdező miért az...mert azt mondtad...de te csak beszélsz a vakvilágba :S Veled nem lehet vitázni, ezt már az elején is éreztem, összeszedetlenek a gondolataid.

Mostmár elismered, hogy nem minden 14 éretlen hozzá, eddig nem. Gratulálok ismét :) Tévedni emberi dolog, ha még be is ismerted volna és nem visszatámadnál, örömmel szívemben búcsúznék :)

2010. máj. 3. 21:42
 53/141 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy megnézem, azok akik támogatják ezt a szex 14 évesen dolgot, mit szólnának, ha a saját 14 éves lányuk szexelne a barátjával. Mert én biztos nem azt mondanám neki, hogy ügyes vagy, kislányom. Egyáltalán... egy 14 éves lánynak hogy engedik meg, hogy a barátjánál aludjon? Tudom hogy lejárt lemez de az "én időmben" örültem ha a csajos pizsipartira elengedtek 13 évesen, nemhogy discoba (bár oda nem is akartam menni, még most se akarnék:D), meg a "fiúmhoz" (ami nemvolt, de hát ugye akkoriban senkinek sem!)...kijárás kb. este 8-ig volt... És az volt a nagy szám, ha osztálykiránduláson átszöktek a fiúk a lányokhoz kártyázni meg üvegezni meg felelsz vagy merszezni takarodó után... (ja és az sem b*szásra ment mint kb manapság...) SZval szerintem elgondolkodtató, hogy röpke 6-7 év alatt hogy változott ekkorát a társadalom, és az erkölcsi normák? Biztos, hogy mi vagyunk begyöpösödöttek, ha ez csak az utóbbi időkben lett ennyire "normális" és divatos? 21/N
2010. máj. 3. 21:46
 54/141 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem egy (nem betegesen konzervatív) szülő érzelmileg ugyanazt éli át (elszakadás, stb), mintha később történt volna (feltéve, ha megfelelően világosította fel a gyereket, és elég érettnek tartja őt, illetve bízik a saját nevelésében - de ugyanezek lennének a feltételek az idősebb korokban is).
2010. máj. 3. 21:53
 55/141 anonim ***** válasza:
100%
Ebben mondjuk igazad van, van amelyik szülő szerint a 18 is korai :P Mindenesetre remélem, hogy még 6 év múlva nem 11 évesektől fogom ugyanezeket a kérdéseket viszontlátni:D
2010. máj. 3. 21:57
 56/141 anonim ***** válasza:
75%
ehh, már megint nem olvasol figyelmesen.. azt irtam, h nem minden 14 éves éretlen, én se voltam az anno, de a szexhez igenis éretlenek. igy már érted? nincs mihez gratulálni, mert nem fogok veled soha egyetérteni. és ha az én 14 éves lányom állna elő pl. olyan problémával, h lehet, h terhes, akkor engem mondjuk rohadtul nem érdekelne a törvény. pedig nem vok konzervativ. de 14 évesen még nagyon naiv, és sebezhető az ember. neked kell elfogadnod, h van, aki másképp gondolja, és nem feltétlenül neked van mindig igazad.
2010. máj. 3. 22:15
 57/141 anonim ***** válasza:
49%

Rendben, félreértelmeztem, nem volt egyértelmű a mondatszerkesztés. Tudom, hogy sokan nem értenek egyet velem, ezzel senki nem mond újat.

"nincs mihez gratulálni, mert nem fogok veled soha egyetérteni."

No, innentől nem fogok több időt pocsékolni rád, mivel még mindig nem írtad le, honnan szedted a pszichológusos állításod, illetve, hogy szerinted mi kell az érettséghez és, hogy a kérdező (meglátásod szerint) miért nem érett...

Vagdalkozol, és csak annyit mondasz, hogy nincs igazam. Én, amikor ezt mondtam neked, mindig tényekkel támasztottam alá, te pedig jobb esetben a saját spekulációiddal.

Te eldöntöttél valamit, hogy úgy van, mert csak. Az ilyen emberrel nem lehet mit kezdeni.

Egyébként kétlem, hogy te pszichológiát tanultál volna, maximum tanítottak...

2010. máj. 3. 22:26
 58/141 anonim ***** válasza:
68%
nem spekuláció, értsd már meg. a pszichológiatanárnő mondta órán, tanultuk ezt.. nyugodj meg, nem a levegőből szedtem. és nem vagdalóztam. számomra 1 14 éves még kislány. de ha neked nem, akkor légy boldog.. nem tok neked mit mondani. nem látom az érveidet, te csak azzal jössz, h " ez nem igaz ", meg " az nem igaz ". akkor meg??
2010. máj. 3. 22:29
 59/141 anonim ***** válasza:
68%
és bocsi, nekem elég a szakvéleményeken túl ( ugyanis ezt is leirtam ), h szinte az összes barátnőm megbánta. ez is statisztika, csak én nem végeztem felmérést. pedig tehettem volna, ugyanis van rá lehetőség a sulinkban.
2010. máj. 3. 22:30
 60/141 anonim ***** válasza:
28%
és kérlek, ird már le azokat a " tényeket ", mert sehol se látom.. vagy neked a " nagy szerelem " ( ami sztem ebben a korban max. szimpátia, vagy enyhe kis vonzódás lehet ) a nagy érv arra, h vki 14 évesen már szexeljen??
2010. máj. 3. 22:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!