Mi a baj abban, hogy a 14 évesek szeretnének szeretkezni?
Most nem arra gondolok, hogy a 13-14 éves csitrik a diszkóból hazajövet basznak mert az a menő, hanem hogy pl. egy 14-15 éves lánynak több hónapja barátja van és kérdést kérnek ezzel kapcsolatban, őket miért hurrogják le ennyien?
Én is 14 vagyok, nemrég vesztettem el, lassan 1éve hogy együtt vagyok a párommal
A törvényt azért hoztam fel példaként, mert te kezdtél dobálózni a szakemberek véleményével (amit nem tudtál alátámasztani, én meg igen)
"ha elolvastad volna figyelmesen, h mit irok, akkor látnád, h én se mondom, h minden 14 éves éretlen."
rendben, de akkor mostmár igazán elárulhatnád, hogy szerinted a kérdező miért az...mert azt mondtad...de te csak beszélsz a vakvilágba :S Veled nem lehet vitázni, ezt már az elején is éreztem, összeszedetlenek a gondolataid.
Mostmár elismered, hogy nem minden 14 éretlen hozzá, eddig nem. Gratulálok ismét :) Tévedni emberi dolog, ha még be is ismerted volna és nem visszatámadnál, örömmel szívemben búcsúznék :)
Rendben, félreértelmeztem, nem volt egyértelmű a mondatszerkesztés. Tudom, hogy sokan nem értenek egyet velem, ezzel senki nem mond újat.
"nincs mihez gratulálni, mert nem fogok veled soha egyetérteni."
No, innentől nem fogok több időt pocsékolni rád, mivel még mindig nem írtad le, honnan szedted a pszichológusos állításod, illetve, hogy szerinted mi kell az érettséghez és, hogy a kérdező (meglátásod szerint) miért nem érett...
Vagdalkozol, és csak annyit mondasz, hogy nincs igazam. Én, amikor ezt mondtam neked, mindig tényekkel támasztottam alá, te pedig jobb esetben a saját spekulációiddal.
Te eldöntöttél valamit, hogy úgy van, mert csak. Az ilyen emberrel nem lehet mit kezdeni.
Egyébként kétlem, hogy te pszichológiát tanultál volna, maximum tanítottak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!