Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a baj abban, hogy a 14...

Mi a baj abban, hogy a 14 évesek szeretnének szeretkezni?

Figyelt kérdés

Most nem arra gondolok, hogy a 13-14 éves csitrik a diszkóból hazajövet basznak mert az a menő, hanem hogy pl. egy 14-15 éves lánynak több hónapja barátja van és kérdést kérnek ezzel kapcsolatban, őket miért hurrogják le ennyien?

Én is 14 vagyok, nemrég vesztettem el, lassan 1éve hogy együtt vagyok a párommal

2010. máj. 3. 11:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/141 anonim ***** válasza:
80%
de basszus, h gondolhattok olyat, h irigy vok olyan lanyokra, akik még kislányként r.bancot csinálnak magukból?? :DD
2010. máj. 3. 15:25
 22/141 A kérdező kommentje:
nem tudom miért kell éretlennek és ribancnak nézni a másikat.. anyukám mit szólt?! tudja hogy ebben a korban vagyok, és mondta hogy mondjam neki ha az elsőhöz kerülnék, elmondtam neki, nem haragudott, ellene tenni úgysem tud. MOst anyámat is lehurroghatjátok, de semmi értelme, mert nem azt kérdeztem hogy miért nem való nekem a szex. Nem kell dedósnak nézni, meg hogy ilyenkor még barbieval játszok. Egyáltalán nem. Elmondom hogy amiben tudok segítek anyukámnak, bevásárolok és házimunkázok, nem értem miért baj hogy barátom van 14 évesen. nem fogok szakítani vele..
2010. máj. 3. 15:33
 23/141 anonim ***** válasza:
83%
Az, hogy testileg-lelkileg éretlenek vagytok még ilyen korban, nem lehurrogás, hanem tény.
2010. máj. 3. 15:37
 24/141 anonim válasza:
63%

Én, 14 éves vagyok, és lány...

A legtöbb normális válaszolóval egyetértek, akik azt mondják, hogy 14 évesen ez még korai... o.O

Testileg, lelkileg nincs az ember normálisan kifejlődve erre a dologra!

tehát, 14/L.. ahogy most ezt én mondom. sztem kevés ennyi idős van amennyi én, és azt mondják, hogy ez még korai...

2010. máj. 3. 15:56
 25/141 anonim ***** válasza:
25%
Most ezért beszólhattok, de szerintem nem baj, hogy lefeküdtek.Ha úgy érezték, hogy készen állnak rá akkor nyugodtan!Nektek semmi közötök hozzá, most hiába írtok neki, hogy mekkora r*banc(nem r*banc szerintem) stb. nem fogtok vele semmit elérni.Ha boldogok együtt akkor nem kéne beleszólni.Legalább ez a lány nem k*rválkodásból meg menőzésből feküdt le a fiúval, hanem azért mert szereti.
2010. máj. 3. 16:19
 26/141 anonim ***** válasza:
36%

"13 évesnek minek van barátja? -.- Amikor én ennyi idős voltam..." blablabla látod ezt mondom, mindenki magából indul ki.

Testileg nem érett?! 14 évesen?! Biológia: 1-es, leülhetsz...

Lelkileg? Azért, mert ti nem voltatok, más lehetett...

21/F

2010. máj. 3. 16:20
 27/141 anonim ***** válasza:
73%
Nem attól lesz valaki testileg érett, hogy menstruál, hanem hogy képes _valóban_ élvezni a szexet. Ha egy 14 éves erre képes, megeszem a kalapom.
2010. máj. 3. 16:38
 28/141 A kérdező kommentje:
utolsónak hát akkor hajrá:) bocsi, de én tényleg élveztem, és sose feküdnék le úgy valakivel mert az menő, mert nem vagyok ribanc! akár mennyire is azt mondjátok!
2010. máj. 3. 16:41
 29/141 A kérdező kommentje:
amúgy meg egyértelmű hogy védekezni csak gumival.. legkisebb az esélye a teherbeesésnek szex közben.. (csak mert volt egy ilyen kérdés hogy hogyan)
2010. máj. 3. 16:42
 30/141 anonim ***** válasza:
0%

"Nem attól lesz valaki testileg érett, hogy menstruál, hanem hogy képes _valóban_ élvezni a szexet. Ha egy 14 éves erre képes, megeszem a kalapom."

pfff :D Ne égesd magad tovább :) Az a lelki érettség. Vagy ha nálad nem, akkor az pontosan mit jelent szerinted?

Vicces, hogy a tudatalattid mennyire irigyli a korát. Hiába, te is csak öregedni fogsz.

2010. máj. 3. 16:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!