Mi a baj abban, hogy a 14 évesek szeretnének szeretkezni?
Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok, hogy a 13-14 éves csitrik a diszkóból hazajövet basznak mert az a menő, hanem hogy pl. egy 14-15 éves lánynak több hónapja barátja van és kérdést kérnek ezzel kapcsolatban, őket miért hurrogják le ennyien?
Én is 14 vagyok, nemrég vesztettem el, lassan 1éve hogy együtt vagyok a párommal
Nem mondtam, hogy ribanc vagy, csak azt, hogy kislány. De a te döntésed mit csinálsz a testeddel. Hidd el, majd 5 év múlva te is belátod mi a különbség a szex között 14 évesen és 19 évesen, még ha hülyeségnek hangzik is:)
2010. máj. 3. 16:44
32/141 anonim válasza:
14 évesen érett? Mégis miből gondolod, hogy Te 14 évesen érett vagy? Mert hetente egyszer kitakarítod a szobádat, mert elmész néha boltba bevásárolni, mert az ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN 4 egész feletti az átlagod, mert nem érdekelnek az olyan játékok amit a kordbeliek játszanak? épp ezért nem vagy érett,mert azt hiszed, hogyha már Téged nem érdekel a babázás és jó tanuló vagy akkor már érett vagy a szexre, pedig nem!!!élvezni élvezheted a szexet, hogy huuu de jó a kis barátom kibe húzogatja azta :D, de orgazmusod biztos nem is volt és nem is lesz;)
20/L
2010. máj. 3. 16:49
33/141 A kérdező kommentje:
nem mondtam hogy azért vagyok érett, csak írták hogy csak a szex és semmi más.. nem azért írtam mert hogy sztem azért vagyok érett, mert bevásárolok és mert 4 egész feletti az átlagom.. amúgy bocsi GIMNÁZIUMBA járok.. tök mindegy(Y) csak érzem tán ha orgazmusom van.. amúgy szex közben nem volt, de azért közben élvezni lehet nem? de jó sokan félreértitek a kérdésem!!! mert nem azt kérdeztem hogy miért ne csináljam, meg hogy kicsi vagyok, éretlen stb.. amúgy meg lehet hogy ti nem voltatok akkor érettek, lehet meg is bánom, de nem ez volt a kérdés!! hanem hogy akik tényleg szerelemből csinálják, azokat miért hurrogjátok le! van egy osztálytársam őt le lehetne hurrogni, ő pl. már nem egy fiúval volt, min. 1 hét után oda is adta magát, neki ez a természetes, hogy ilyen ribancos...
2010. máj. 3. 16:58
34/141 anonim válasza:
Látod kedves kérdező, sosem fogod megtudni, hogy szerintük miért nem helyes, csak annyit, hogy azért, mert ők nem csinálták. :)
2010. máj. 3. 17:01
35/141 anonim válasza:
Igen érett vagy mint egy piros kis alma;) 2év múlva +egy rohad alma leszel
2010. máj. 3. 17:13
36/141 anonim válasza:
Pontosan igaza van a kérdezőnek!Nem azt kérdezte hogy miért ne csinálja!Semmi gond nincs, védekeztek, élvezitek is, megismeritek egymás testét!Nem értem mért kell itt nagyzolni hogy húúú te kisgyerek vagy, mi vagyunk a nagyokosok akik mindent tudunk és amit mondunk az szent!Ha nem tudtok értelmeset írni, csak kioktatjátok a kérdezőt akkor inkább ne írjatok!Amúgy meg gondolom ti se élveztétek az első pár alkalmat, hiszen meg kell szokni ezt az új élményt és érzést!Meg attól hogy nincs orgazmusa attól még igenis jól eshet neki!
2010. máj. 3. 18:25
37/141 anonim válasza:
Azt kérdezte, hogy miért hurrogják le. Tessék, itt van egy csomó válasz. Ha nem tetszik neki, menjen is vissza babázni:D
2010. máj. 3. 18:38
38/141 anonim válasza:
Óóó gyerekek:) Megszoktátok ezen az oldalon a sok ún. 'ribancot' és most ,hogy van egy értelmes lány, aki nem biztos ,hogy érett máris leharapjátok a fejét. Ejnye
Nos, kedves kérdező nem hurrogják le azokat a 14-15 éves lányokat akik szerelemből tették méghozzá azért ,mert ők nem kürtölték szét a világnak és megmaradt bensőséges dolognak az egész. Ez csak két emberre tartozik,de gondolom tudod:)
Akinek nem inge, ne vegye magára:)
Légy boldog és ne tegyél fel több ilyen kérdést ,mert ahogy látom bizonytalan vagy (lehet tévedek).. és tudd,hogy mit,miért csinálsz:)
14L
2010. máj. 3. 18:48
39/141 anonim válasza:
jajj, de nagyon értelmes.. azt hiszi, h attól érett, mert szexelni tud, besegit a házimunkába, és elmegy a boltba bevásárolni.. ehh, ez k.rva nagy érettségre vall, hallod.. :DD
2010. máj. 3. 19:09
40/141 anonim válasza:
" jajj, de nagyon értelmes.. azt hiszi, h attól érett, mert szexelni tud, besegit a házimunkába, és elmegy a boltba bevásárolni.. ehh, ez k.rva nagy érettségre vall, hallod.. :DD"
Te érettnek tartod magad? Nálad miben nyilvánul meg? (Azt már látjuk, hogy pl nem a hozzászólásaidból...)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!