30 éves srác vagyok és még szűz, soha nem volt barátnőm de még csak egy csók se. Nulla tapasztalat. Átlagos súlyú és kinézetű vagyok. Mit tegyek?
Én értem a helyzeted.
Hasonló cipőben....
Kedves kérdező!
Nagy bánattal tapasztalom elkeseredésed. Valóban nem könnyű a helyzeted. Mert folyton hazudsz önmagadnak. Hazudsz, mikor azt mondod nincs időd, és akkor is hazudsz, mikor azt mondod átlagos kinézetű vagy. Alkoholista és /vagy drogfüggő vagy, mert úgy gondoltad, hogy ez közelebb visz a célhoz, segít enyhíteni a fájdalmakat, örömöt varázsol napjaidba. Kicsit le kéne tenni a különböző -és akkor hívjuk így- antidepresszánsokat. 30 évesen eljutottál oda, hogy segítséget kérj. Megtetted a nagy lépést, beláttad, hogy baj van. Mi a baj? Az, hogy nem vagy elég céltudatos. Nincs jövőképed, csak élsz hétfőről-keddről-szerdára de az fix, hogy hétvégén iszunk a haverokkal, akik egyébként eddig nem tudtak segíteni rajtad. Szépen vedd számon magadon az alábbiakat:
- a higénia (plusz vegyél egy-két fajta olcsóbb parfümöt
- a tested (átlagos: az mit takar? átlagosan el vagy hízva? átlagosan vézna? átlagosan el vagy tunyulva? tehát a tested nem vonzó. Miért nem az? Nem tudod, hogyan lehet vonzóbb a tested? (na hazudj, ha mersz)
Alap taktika, hogy picit megpróbálsz sportosabbnak kinézni anyaszült meztelenül. Ugyanis a nők nagy százaléka átlát a ruhán, a gyűrődések formáján is átlátnak. Feküdj rá a témára, hogy fekhess a luvnyára. pár hónap alatt látszik az eredmény.
-öltözködés (opcionális: adott öltözködéssel adott célcoport fantáziáját tudod megmozgatni)
-kisugárzás (légy mosolygós, ápolt fogazattal, eddz a humorérzékeddel, legyél mások dolgaira nyitott, és tanulj meg nem bántóan megáljt mondani, illetve amikor nálad a szó próbálj a témára koncentrálni, és egy percig se arra, hogy egy lúzer vagy)egy nyitott/ vidám /véleménnyel rendelkező férfi vonzóbb, mint az, aki két szusz sör közt annyit mond: JAH!
A szórakozóhely a közhiedelemmel ellentétben nagyon kemény terep, mert egy próbálkozó (ez vagy te) kevesebb idő-limitet kap a trükk-kombináció bemutatására (akár a jégtáncnál) De csináld, kezdj neki nagyongyorsan. Örülj magadnak, azáltal, hogy minden nap teszel magadért, és akkor majd más is tenni/rajongani fog érted! HAJRÁ
Szerintem a 74-es maximálisan hasznos és értelmes dolgokat írt le, csak a teljeskörű respekt-et tudom hozzátenni!
Te viszont, csak gyártod a kifogásokat, hogy ezt miért nem azt miért nem, így sosem fogsz egyről a kettőre jutni (vagy inkább a Te esetedben nulláról az egyre)!
Ja, és amíg 30 évesen képes vagy önmagadra a "csak egy átlagos srác" kifejezést alkalmazni, addig ne is várd, hogy bármiféle nőnek is fel fogod kelteni, nem hogy a vonzalmát, de még az érdeklődését sem! (mert a kettő két külön szint, először érdeklődést kell csiholni, majd abból vonzalmat építeni).
Egy 30 évesen "csakegyátlagossrác" soha, senkit nem fog érdekelni! Egy egyéniséggel rendelkező FÉRFI, akinek van hobbija, érdeklődési köre, minimális társadalmi bázisa, az már inkább... de Te ettől olyan messze vagy, mint ide a Kuiper-öv!
Miért, mégis mit vártál? Hogy telesírod az étert a kínjaiddal, és majd tálcán felkínál neked valaki egy csúcsszuper barátnőt anélkül, hogy a kisujjadat sem kell kinyújtanod érte?!
Kezdem úgy gondolni, hogy menthetetlen vagy, további jó nyavalygást kívánok!
Ja, és csak szólok, hogy ezzel a mentalitással 40 és 50 évesen is itt fogsz tartani!
Érdemes egy könnyű, kényelmes és divatos lábbelit választani. A gumicsizmában nehezebb járni.
Ha megteszel egy mérföldet valaki másnak a cipőjében, akkor egy mérfölddel odébb vagy és ráadásul tied a cipője!
"Így kell járni, úgy kell járni,
Sári, Kati tudja, hogy kell járni..."
Fuck bitches, get money.
Biggie and 2Pac agree on one thing: money is more important than bitches
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!