30 éves srác vagyok és még szűz, soha nem volt barátnőm de még csak egy csók se. Nulla tapasztalat. Átlagos súlyú és kinézetű vagyok. Mit tegyek?
Nem értem, mi lehet a baj, ha teljesen átlagos a kinézeted! :O Próbálj kommunikációt kezdeményezni a lányokkal. De ne valami bunkó módon szólítsd le őket! Partizni is elmehetsz, vannak nem annyira nagyon diszkós helyek is, ahol jót lehet bulizni. Ott iszol egy kicsi (KICSIT!), csak azért hogy kicsit feloldódj, aztán odamész egy neked tetsző lányhoz, és megpróbálsz beszélgetést kezdeményezni vele!
Sok sikert! ;)
Nézd, azt mondom keress egy elit k*rvát, akihez házhoz mész, lehet h nem olcsó..de legalább jobb lesz egy kicsit.
30 éve kínlódsz!
Most már tökmindegy ha fizetsz érte.
De ha fizetsz akkor legalább egy jóféléhez menj.
ne bántsátok már mert szegénynek még rosszabb lesz a helyzete :D
amúgy melyik korosztály jön be neked, te 30 éves "srác" :D
ma 11:09
Persze nyilván az összes nő hülye és mindegyiknek egyforma elvárásaik vannak nem igaz?Mondom ezt férfiként.Nekem is volt olyan csajom akinek irreális elvárásai voltak és szinte senki nem tudta volna teljesíteni.De akkor sem fogtam erre,hanem mentem tovább és csajoztam,pedig én sem vagyok egy pénzes pasi.Azt gondolom hogy aki 30 évesen nem talál nőt vagy nem volt még életében nővel,ott a saját háza táján kellene körbenézni én úgy gondolom.Tény egyre magasabbak a csajok elvárásai,de az nem jelenti azt hogy lehetetlen találni.Elég sok féle fajta nő van,nem hiszem hogy mind egy kaptafa.Szóval nem ezzel kellene takarozni hanem megnézni azt hogy én miben vagyok hibás és mi az amit rosszul csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!