30 éves srác vagyok és még szűz, soha nem volt barátnőm de még csak egy csók se. Nulla tapasztalat. Átlagos súlyú és kinézetű vagyok. Mit tegyek?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__11..
Jó, rendben van, akkor te ezt gondolod. Azér4t el kell mondanom, hogy nem véletlen manapság az a rengeteg kritika, ami a nőket éri, mert van alapja bőven.Ismerek olyan srácot, akinek régebben volt ugyan barátnője, de az utóbbi másfél évben nem. Ő ezalatt kb. 1000 (!!!) lányt/nőt nyitott meg, nulla eredménnyel.Egy érzékenyebb fiút még ennek a töredéke is kicsinálna, ami érthető is.
ma 11:28
Igen ezt aláírom,de ezt nem foghatom erre.Nekem is volt olyan hogy lekoptattak elég csúnyán,nem is egyszer.De még sem roskadtam magamba,vagy is ku.rva sz@rul esett,de az ő szegénysgi bizonyítványára írtam ennyi.Eldöntöttem fejbe hogy igen is iszonyat jó pasi vagyok,és amelyik csaj nem akar tőlem semmit az egy idiota:D Tudom ez hülyeség így de működik,és mindig volt nőm,csajom ezáltal,pedig engem is párszor lekoptattak.De rájöttem ha sajnáltatom magam akkor soha nem lesz nőm és soha nem fogok egy jót kefélni.Szerencsére még 17-18 éves koromba rájöttem erre.Úgy fogtam fel hogy igen is kijár nekem egy jó dugás és egy nő is.Meg is kaptam ahogyan sikerült változtatni a hozzá állásomon.
Basszus, ne mások véleménye adj! A Te fejedben kell "rendet tenni"! Önbizalomra van szükséged!
Menj, vegyél pár cuccot, amiben jól érzed magad, érezd magad vagánynak, vegyél fel napszemcsit, vagy olyan cuccot, ami szerinted neked jól áll. Legyél egy kicsit laza! Itt a tavasz, sőt lassan nyár, ilyenkor mindenki egy "kicsit" tüzesebb! :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!