Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 felettiek: így felnőttebb fejjel mennyire érzed meghatározónak az első csókot, az első szexet és az első párkapcsolatot?
Egyáltalán nem érzem meghatározónak. Esetleg az első párkapcsolatot. Tanultam belőle. Óvatosabb lettem.
22f
Semmi extra, megtörtént, jó volt ennyi.
Nem lettem tőle se lelki nyomorék, de nem is erre gondolok a nehéz pillanatokban.
Az első csók: semmi extra
Az első szex: semmi meghatározó
Az első párkapcsolat: Mostmár tudom, hogy milyen pasi nem kell nekem soha többé és ha tehetném talán még vissza is csinálnám egy részét.
Szóval így utólag belegondolva, ahogy tiniként gondolkoztam: a csókot túlmisztifikáltam, akárcsak a szexet. Az első párkapcsolatot illetően pedig, elég ostoba voltam, hogy sokáig csak azért voltunk együtt mert elhittem, hogy az első szerelem az igazán nagy szerelem.
26/N
Elég meghatározó, ha tehetném elfelejteném.
28N
Egyik sem volt meghatározó, mert egyik sem szerelemből történt és ez így volt jó. Első csók 13 évesen történt a suli alagsorában, üvegeztünk. Első szex 18 évesen egy jóbaráttal (azóta is nagyon jóban vagyunk), első kapcsolat 15 évesen.
Örülök, hogy nem játszottam a naiv kislányt és feküdtem le mindenkivel, aki szerelmet vallott. Így nincs is mit megbánnom, nincs az az érzés, hogy "bakker, átvágott, pedig én szerettem és neki adtam a szüzességem" és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!