Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 felettiek: így felnőttebb fejjel mennyire érzed meghatározónak az első csókot, az első szexet és az első párkapcsolatot?
Az első csók és első szex nem mindig sülhet el tökéletesen elsőre, sokan izgulnak vagy van aki idegesebb vagy még felszültebbek. Ergo ez lehet h 2. alkalomkor már jobb.
De talán az első párkapcsolatot mondanám meghatározónak.
Minden kapcsolat más, minden ember más, minden emberrel, (minden párunkkal) más, az ember holtáig tanul, ergo nem biztos h amit az első kapcsolatból tanul, azt majd a következőben is alkalmazni fogja.
Vannak akik pölö sosem tanulnak semmiből.
De van aki mindig egyre és egyre odafigyelőbb lesz, átgondoltabb, úgymond jobban utánanéz a dolgoknak és nem zuhan egyből a kapcsolat közepébe, nem fogadja egyből bizalmába a másikat.
Vannak akik azt mondják az első kapcsolat után h arra már lehet építeni, valóban alap szinten lehet de túlzottan nem.
De a legtöbben felnövünk elvileg érettebbek leszünk :), odafigyelőbbek és tapasztalatokkal gazdagodunk.
de vannak akik minden alkalommal teljesen belezúgnak a párjukba totál szerelmesek lesznek és így a tapasztalat sz@rt sem ér.
első csók: semennyire se volt meghatározó
első szex: az se volt meghatározó, szerelemből történt, de nincs semmi hatása rám konkrétan, igazán nem is volt jó... szóval én cseppet se tartom nagy dolognak... meghatározónak azokat tartom, amiknél igazán rájöttem, hogy miylen jó is valójában
első kapcsolat: több évig tartott, szóval az azért meghatározó volt... viszont tanultam belőle, ha valakivel érzem, hogy nem illünk össze, akkor hiába van bármekkora szerelem, nincs értelme folytatni...
Hát kb ennyi, de nem bánom egyiket se.
21L
Meghatarozonak nincs mit erezni mivel bartnöm mar ugyse lesz igy okafogyott a egesz. Minden nönek csak a pénz kell.
ennyi volt....
28 eves szüz pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!