Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elszúrtam az első csókot egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszúrtam az első csókot egy lánnyal, ez nagy baj lehet?

Figyelt kérdés

Ő kezdeményezte a csókot és én nem csináltam semmit csak hagytam. Ez előtt még sosem csókolóztam, nagyon béna lehettem :/

Ezt most elszúrtam ? Érdemes rá megkérnem hogy tanítson meg normálisan csókolózni ? Én szeretem őt és ő is engem (először ő akart velem járni), remélem nem romolhat meg ez miatt a kapcsolatunk.

16/F, a lány pár hónappal fiatalabb.

2012. dec. 13. 16:15
 1/6 A kérdező kommentje:
Annyit mondott hogy majd belejövök
2012. dec. 13. 16:26
 2/6 anonim ***** válasza:
hogy rontottad el? vagy pontosan mi történt? (ha gáznak tartod írhatsz privátban is amúgy fiú vagyok)
2012. dec. 13. 16:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Minden kapcsolatnak megvan az az időszaka amikor két ember összeszokik. Kell egy kis idő, amíg megismeritek egymást.

Ha meg még tapasztalatlan is vagy, abszolúte normális. Élvezd, hogy nem rutinszerű, hanem lehet próbálkozni, hogy hogyan jobb.

2012. dec. 13. 16:39
 4/6 anonim ***** válasza:
NE aggódj nem ez alapján fog megítélni. És tényleg bele fogsz jönni és ráérzel. :)
2012. dec. 13. 16:40
 5/6 A kérdező kommentje:

úgy rontottam el hogy

1) zárt ajkakkal kezdtem

2) gőzöm sem volt mit kéne csinálnom (most sincs)

2012. dec. 13. 17:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz. Az én párom is eléggé zavarban volt, és esetlen volt az első pár csóknál, pedig mi már huszonévesek vagyunk. De aztán később...

Igazából annyi, hogy csukd be a szemed, nyisd ki a szád, ne a fogait nyalogasd, és ne a torkában lefetyelj. simogasd végig a nyelveddel az övét, meg a ajkait. Nem kell ezt túlmisztifikálni, engedd el magadat és csináld úgy, hogy jólessen.

2012. dec. 13. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!