Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ultra ciki! Elszúrtam az első csókom! Tanács?
Álltam a sarokban és eléggé zavarban voltam - én ha zavarban vagyok idétlenül de aranyosan röhögök :) na most is ez történt ő meg előttem állt. Beszélgettünk, mellettünk volt, kicsit távolabb egy osztálytársunk is. Mire észbe kaptam - nagyon hirtelen és váratlanul - elkezdett felém hajolni én reflexből becsuktam a szemem de reagálni nem tudtam. Éreztem a nyelvét de én olyan szinten leblokkoltam, hogy nem csináltam semmit és 5 mp után elfordultam. Kicsit zavarba meg is kérdezte, mit csinálsz? :$ nagyon ciki. Ti mit csinálnátok a helyemben és fiúk, szerintetek mit gondol most rólam a srác? (neki is az első volt asszem de én ezt nem gondolom csóknak - csak olyan félig volt az :) )
13/L
Nyugi! Ne pánikolj:D Azzal lehet mindent elrontani.
Nyugodt legyél és ha legközelebb kezdeményez, akkor igyekezz beleadni mindent:)
Gyakorolj a kézfejeden. Nem vicc! Szerintem ez imitálja legjobban a csókolózást, ha a kézfejeddel csókolózol!
köszi a válaszokat
jövő hónapban leszek 14 és kitűnő tanuló vagyok, 8. osztályos, kedves utolsó válaszoló :) nemtudom te mikor kezdted, de szerintem nekem egyáltalán nincs korán...
a többieknek köszi, remélem így lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!