Ciki szüzen kezdeni az egyetemet? Főleg, ha a koliban már többen túlestek az első alkalmon?
Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 11:27
1/19 anonim válasza:
Én is úgy kezdtem, és lásd, már nem vagyok az. Egyébként nem ciki, nincs is rád írva, hogy az vagy (és a többiekre sem, hogy nem). Csak az a lány/fiú fogja tudni, aki az első lesz majd. De ha jól választasz, ő sem fogja elpletykálni és főleg nem fog kinevetni emiatt.
23/l
4/19 anonim válasza:
Nem cikié. A gólyatáborban, seggrészegen, 3 fickóval elveszíteni, na az ciki.
5/19 anonim válasza:
Kezdeni még nem az. de úgy elballagni és még 1 évet vacakolni, mint ahogy én jártam, na az ciki.
26/pasi
6/19 anonim válasza:
Én már másodéves vagyok és még mindig szűz.
Ha srác vagy, akkor ne aggódj, mert van elég csaj, aki könnyen odaadja magát.
Ha meg csaj vagy és már ennyire megakarsz szabadulni a szűzességedtől, akkor a gólyabál alkalmával könnyen megteheted, mert sok pancser van akinek csak egyszer kell szólni és már segit is rajtad.
19/L
7/19 anonim válasza:
Radon. Amúgy az "gáz", hogy ez a kérdés felmerült benned.
8/19 anonim válasza:
én egészen a gólyatáborig voltam szűz ott megismertem a már férjemet,amúgy nem ciki,csak az hogy annak érzed
9/19 Csármánder válasza:
Jó jó persze, de azért már ideje lenne kicsit pajzánkodni nem?:D
10/19 anonim válasza:
figyejj. szerintem ne erezd cikinek ! csinal azt amit TE akarsz sz@rd le a masikat !te eleted te tudod h mit akarsz az elettol . a tobbieknek meg semmi kozuk hozza ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!