Melyik egyetemet és szakot jelölnétek meg első helyen? L/18
1. BME gépészmérnök
2. BCE gazdálkodási és menedzsment
3. BCE emberi erőforrások
4. BGF kereskedelem és marketing (német nyelven)
BGF - Kereskedelem és Marketing. Pláne német nyelven! A gépészmérnököket keresik és aranyat érnek, de sajnos nagyon férfiközpontú. Igazán eredményes és nagyobb karrier szerintem akkor vár rád, ha inkább a kereskedelem&marketing irányban indulsz. Itt is elsősorban a nyelvek miatt fogsz állást találni.
Legalább két nyelv (nem csak a nyelvvizsga, hanem a tényleges kommunikáció is számít és kell!) és Tiéd a világ: Nőiesebb karrier, több utazás. DE: ha zárkózottabb vagy és a nyelvek sem mennek, akkor inkább gépészmérnök.
Az emberi erőforrások felkapott, de "nesze semmi fogd meg jól" Ilyen pozíciót más végzettséggel, NYELVEKKEL is el lehet nyerni.
Szóval nekem 4!
Köszi a válaszokat!:)
Én az 1. és a 4. között vacillálok. Egyetem után szeretnék kiköltözni Németországba, úgy tudom, hogy ott igény van a gépészmérnökökre, a kereskedelem és marketing meg szerintem azért lenne jó, mert minden óra németül zajlana. :)
km gm emberi erőforrás szarok.
Psz a menő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!