Ciki szüzen kezdeni az egyetemet? Főleg, ha a koliban már többen túlestek az első alkalmon?
Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 11:27
11/19 anonim válasza:
"Ha srác vagy, akkor ne aggódj, mert van elég csaj, aki könnyen odaadja magát....
19/L"
Mondd már meg, hol vannak?????? Nekem miért nem adta adja magát oda könynen SOHA SENKI, sőt mindig mind tagadja, hogy bárkinek is adná magát könnyen. Kivétel nélkül mindig mindenki tagadta, hogy valaha is megtette volna csakúgy, vagy hogy megtenné.
Szóval, hol az a rengeteg könnyűvérű csaj? HOL?
13/19 anonim válasza:
csak ha annak érzed, de ne érezd annak. amikor én kezdtem énis szüz voltam, és nem is az egyetemen ismertem meg aztán barátnőmet. és csak harmadév után került rá sor amugy is.
meg miaz hogy túlestek az első alkalmon, azon nem túlesnikell... áhh gyökér vagy...
14/19 anonim válasza:
nem leszel nagyon hogy már "elvesztetted" .nem kell azt elkapkodni .szerintetek sem?
15/19 Szesze válasza:
En is ugy kezdtem de mostm,ar nem vagyok az. Ott jobban porog az elet. Majd elveszted...:D
16/19 anonim válasza:
Én 14:57-tel értek egyet, mi az, hogy túlesni? Imádom, amikor így beszélnek róla. Szerintem ha így vélekedsz, akkor nem is baj, ha vársz még. Az első cseppet sem fáj, sőt iszonyatosan jó érzés, ha jókor, jó időben van. Én is egyetem elején veszettem el egy olyan emberrel, akivel 3 évig voltunk együtt. Vagy te egy üres fejű, csak lyukakat látó vkivel szeretnéd eltölteni, akkor lehet, hogy túl kell esni rajta. Nagyon tudom sajnálni azokat, akiknek kellemetlen élményük volt az elsővel kapcsolatban...
17/19 anonim válasza:
Már hogy lenne az?De ha zavar akkor nem kell reklámozni.Nem is értem, úgy mész oda a többiekhez hogy sziasztok szűz vagyok!? Hazudj valami volt kapcsolatot aztán jónapot
18/19 anonim válasza:
Ha faszi vagy akkor ja, ciki... ha csaj akkor nemgáz.
csak személyes vélemény.
19/19 anonim válasza:
Ahelyett hogy másoktól kérdezgeted mi ciki meg mi nem, alkoss saját elveket és sz@rd le mit gondolnak mások, neked kell érezned a dolgokat. Nem értem, hogy lehet úgy élni, hogy mindig azt figyeljük, mit gondolnak mások. Megmondom neked, akármit is csinálsz, mindig lesznek olyanok akik találnak benne valami kivetnivalót, szóval rohadt mindegy, hogy foglalkozol-e azzal mit gondolnak mások vagy nem. Mert mindenkinek úgyse leszel elég jó. Egyszerűbb ha magadnak meg a saját elveidnek megfelelsz így is lesznek akik szeretni fognak, mindennel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!