Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ultra ciki! Elszúrtam az első csókom! Tanács?
Álltam a sarokban és eléggé zavarban voltam - én ha zavarban vagyok idétlenül de aranyosan röhögök :) na most is ez történt ő meg előttem állt. Beszélgettünk, mellettünk volt, kicsit távolabb egy osztálytársunk is. Mire észbe kaptam - nagyon hirtelen és váratlanul - elkezdett felém hajolni én reflexből becsuktam a szemem de reagálni nem tudtam. Éreztem a nyelvét de én olyan szinten leblokkoltam, hogy nem csináltam semmit és 5 mp után elfordultam. Kicsit zavarba meg is kérdezte, mit csinálsz? :$ nagyon ciki. Ti mit csinálnátok a helyemben és fiúk, szerintetek mit gondol most rólam a srác? (neki is az első volt asszem de én ezt nem gondolom csóknak - csak olyan félig volt az :) )
13/L
nem ciki az :D mit várt h nem fogsz le blokkolni ?:P hagyjál már :D én hapi létemre le blokkoltam :D bár lehet azért volt mert mi az h a csaj támad le engem és nem én őt de ez más kérdés :D
majd bele jössz no para :)
19F
Szerintem egyáltalán nem korai 8.ban az első csók:) Pedig én sokszor meg szoktam botránkozni a mai fiatalokon azán csak 19 vagyok, de ez okés:)
Amúgy nem ciki, inkább aranyos:) De majd "kezdeményezz" a fiúnál, de ne úgy, hogy lekapod, hanem csak oda mész hozzá beszélgetni stb..
És ne izgulj rá annyira a csók témára, csak hagyd, hogy sodródjanak az események, és hogy a fiú irányítson, és minden rendben lesz. csak csukd be a szemed, és csináld azt, ami jól esik, az ilyet nincs értelme gyakorolni! attól nem leszel jobb:P
19/L
Jaj, ez eszembe juttatta az én első csókomat. Elmosolyodom, mikor rá gondolok. Te is évek múltán már csak mosolyogni fogsz ezen, sőt, még annyi sem kell. A következő jobb lesz, hidd el. Én is paráztam, de még hogy:)
13 évesen a szex korai, nem a csókolózás. Én ugyan volt, hogy még 15 évesen is legóztam, de 13 évesen történt meg az első csókom. Ez nem azt jelenti, hogy már szexet is kívánja.
13 eves koromban meg babaztam,de ovodas koromban mar meg volt az elso csok :)
Ne aggodj biztosan lesz meg jobb is :)
semmi gond
13 éves kis csaj vagy
mond meg neki hogy első csókod meg ha zavarban vagy ilyen vagy.
ha szeret akkor megérti
itt mindenki csak hülye és nem a kérdésedre feleltek!
Szerintem is aranyos lehettél.
Hidd el,nem volt ez annyira ciki.
Legközelebb majd jobban sikerül.:)
Nekem tegnap volt az első csókom(meg a huszadik is :D),kicsit izgultam,de nem szúrtam el.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!