Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtettem az első lépést, mégis úgy érzem, elszúrtam. Most akkor mi legyen?
Az évfolyamon jár egy srác, akivel viszonylag sűrűn szoktam beszélgetni, és lehet, hogy túlreagálom, de mintha tetszenék neki. Msn-en elmondtam neki, hogy tetszik, mire ő egy 'tökjó'-val reagált csak. (ez olyan lehangoló tökjó volt ): )
Viszont amikot a suliban másokkal beszélgetek, néha odajön és csak figyel. Most akkor mi van? Segítsetek!
L/16
szia!!
hát először is, a srácok nem szeretik annyira kimutatni az érzéseiket, ők nem úgy reagálnának egy ilyen helyzetre mint pl te. szóval ez a "tök jo" ez lehet h teljesen pozití visszajelzésnek szánta. nem kerül téged, meg minden, szoval szerintem ez jo jel....ha figyeled a reagálásait, és mondjuk próbálod ugyanannyira tartani vele a kapcsolatot mint eddig, akkor előbb utóbb számodra is egyértelmű lesz a dolog. Sok sikert!!!
Az idő majd eldönti, hogy ez a tök jó, mit jelent.
Lehet te nem tetszel neki annyira és nem akart megbántani.
De az is lehet nagyon bejössz neki csak fél.
Volt egy fiú, csak annyit mondott nekem "kedvel", végül kiderült, hogy szeretett.
Hogy szerelem volt e nem tudom, és valszeg soha nem is fogom megtudni már, és nem is akarom, de szeretett az biztos...
lehet hogy tul antiszociálsi választ kapsz tőlem de mindegy
én szerintem haggyd rá és majd ő tegyen érted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!