Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy Ő első látásra? Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy Ő első látásra? Ez tényleg az? Többi lent.

Figyelt kérdés

16 évesen mikor először találkoztunk már akkor éreztük hogy kellünk egymásnak pedig nemis ismertük egymást.. azóta is együtt vagyunk ( 21 évesek vagyunk).. és teljesen egyformák! ugyan az a kedvenc film, kedvenc márka, kedvenc kaja, kedvenc zenék, ugyan olyan telefon( nem egyutt vettuk), neki is ugyan az a szerencse száma mint nekem, ugyan az a mez számunk ( ő focizik, én kézilabdázok) ( de ezeket ne úgy képzeljétek hogy megbeszéltük hogy 'na akkor most neked is 9-es mezed lesz..' ) szerintetek tényleg létezik szerelem első látásra, ami örökké tart? Hozzáteszem hogy sokszor mentünk szét ebben az 5 évben, de hiába váltunk el csúnyán,szépen, közös döntésből, mindig visszamentünk a másikhoz. Szerintetek ez csak megszokás vagy tényleg maga a csoda?

bunkó és kötekedő hozzászolások nem érdekelnek..

2012. dec. 13. 01:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

nem csoda, hanem sors.

és nincsenek véletlenek, minden valami miatt, vagy valami előzményképpen történik

2012. dec. 13. 01:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Teljesen különböző emberek is lehetnek nagy Ő-k, talán izgalmasabb is. :D
2012. dec. 13. 06:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Persze, nem is gondoltam hogy csak a hasonló emberek lehetnek nagy Ő-k viszont én olyannal még csak filmben találkoztam eddig, hogy ennyire de ennyire hasonlítson két személy, akik mellesleg fülig szerelmesek egymásba, 16 éves koruk óta és még mindig feltétel nélkül szeretik egymást:)) Persze sokan mondják hogy ez sem fog örökké tartani, mert semmi sem tart örökké, de reménykedni szabad, azért is tettem fel a kérdést, van-e olyan aki már volt ilyen szituációban:)
2012. dec. 13. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!