Miért mondogatják itt sokan a szűz férfiaknak, hogy a fejükben van baj?
caM008 válaszaiban röviden és tömören benne van MINDEN, csak felfogni kéne végre már emberek.
"Szerintem fordulj orvoshoz, mert a mániákusság határát súrolod ... :-P Egyébként meg mi az a hülyeség, hogy pont a szüzesség gátol? Mindenki volt szűz ... mást nem gátolt? A saját korlátoltságod az ami gátol téged. Világos válaszokat kaptál már itt, miért nem értelmezed őket?"
És nem, én például nem a magas lóról beszélek, hogy azt mondhassátok, persze, 'neked könnyű', szintén szűz vagyok, 20 múltam, csak másképp fogom fel az életet, mint itt sokan mások. Itt saját magatokkal van a baj, senki mással. A fejetekben kéne rendet rakni kezdésképpen, nem arra fogni, hogy 'a nők....'.
,,Lehet, hogy manapság könnyű nőt találni, de azért minimális erőfeszítést illik belefeccölni. "
Óó, persze, könnyű, hogyne...
Én komolyan nem értem azokat, akik 20 felett valami csoda folytán át tudtak esni az elsőn. Nekem mi a fenéért nem sikerül? Ne mondjátok azt, hogy mert gyáva vagyok a csajozáshoz...
ja,nagy bátorságra vall hogy itt panaszkodsz
amúgy meg ha a népességet nézzük több nő van mint férfi,szóval a férfiaknak nagyobb esélyük van nőt találni,ha meg 17-18évesen lett volna normális kapcsolatod most nem lennél szűz
azt ne mond hogy akkor is ezért nem működött a dolog
Nem azért, mert gyáva vagy, hanem mert valamit nyilván rosszul csinálsz. De ezt így látatlanban nem lehet megmondani, max. tippelni.
Lehet például, hogy olyan a kiállásod, amiről lerí, hogy félsz és bizonytalan vagy. Ha erről van szó, akkor ezen kell változtatni.
Egyébként a legokosabb, ha lány ismerőseid kérdezed meg.
mert hülyék, az itteniek 80%ának semmi tapasztalata nincs a nőkről, egyszer valakit lesmároltak vagy megdugtak és azt hiszik, ők a világ közepe, nagy bölcsek. meg maguk is nők, vagy elhiszik amit a nők mondanak, vagy ők is azon a hülye véleményen vannak. mindennnek a tapasztalatlanság az alapja.
a nők túlnyomó része a tapasztaltabb férfiakra bukik, a tipikus alfahím karakterekre, akkor is, ha a nők többsége betoji, unalmas, buta lány.
a te illendő célkategóriádnak (ami külső és tehetősség kérdése) olyan kell, aki hamar akcióba lép, vagy villantja a dellát. ha pl 25 éves vagy, felejtsd el, hogy a 25 évesek a te korosztályod. inkább a 15-20 éves kategória. a mai 20as lányok már 30-as, 40es gazdag hapikkal járnak, ha már nem foglaltak korábbról.
veled meg bizonyára az a baj, hogy túl sokat vársz egy nőtől. ha megtudják hoyg szűz vagy és ezért utasítanak el, akkor megint a dugós kategóriába kerültél. hogy üresfejű vagy csak szexre megy, mindegy, de a nők többsége 1-2 randi után már akar valamit. és nem ritka az sem, hogy nem csak csókról van szó. a romantikus maszlagot felejtsd el.
azok a lányok, akikkel talán még lelki kapcsolatot is kialakíthatnál, vagy a te kategóriád lenne, nem lehet ismerkedni kb sehol. elvétve könyvtárban, egyetemen, otthon és munkahely között vagy ehhez hasonló szituációkban, de enm járnak sehová. otthon olvasgatnak, rajzolgatnak, zenét hallgatnak. pont ezért unalmasak, de ha 1x sikerül elkapnod, és bebizonyítod hogy "férfi vagy" akkor elolvad tőled.
sajnálom, ha gyerekkori álmokat rombolok le, de a nők többsége nem alkalmas tartalmas párkapcsolatra, és nagyon távol áll az angyalkától. a férfi dolga az, hogy ezt elfogadja, és kihasználja őket. ha találsz olyat, akivel beszélgetni is lehet, az csak ajándék.
lehet lepontozgatni meg jönni a női közhelyekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!