Miért mondogatják itt sokan a szűz férfiaknak, hogy a fejükben van baj?
Figyelt kérdés
Nem inkább az a tény, hogy konkrétan a szüzességgel van baj? Amiatt menekül tőlük minden lány/nő, nemde?2013. febr. 20. 10:55
21/125 anonim válasza:
Szerintem fordulj orvoshoz, mert a mániákusság határát súrolod ... :-P
Egyébként meg mi az a hülyeség, hogy pont a szüzesség gátol? Mindenki volt szűz ... mást nem gátolt? A saját korlátoltságod az ami gátol téged. Világos válaszokat kaptál már itt, miért nem értelmezed őket?
22/125 anonim válasza:
ma 11:44
Miért pampog az aki nem olvassa el a válaszokat?
Mint írtam, én is 20-on éves voltam mikor elvesztettem. Akkor szerinted pampogok, vagy tudom hogy mit beszélek?
11-es vagyok.
24/125 A kérdező kommentje:
Aki 15-16 évesen szűz, persze, hogy könnyen szerezhet csajt, de aki olyan ,,vén", mint én, legfeljebb nagyon pici eséllyel. Egyszerűen tehetek bármit, gondolkozhatok másképpen, ugyanúgy beteg pszichopata baromnak fognak nézni, mert szűz vagyok, és ezt nem kell konkrétan elmondani, mert beszélgetések során, és mozdulatok alapján is kiderül, ahogy kolegával is történt. Azért vagyok mániákus, mert teljesen jól látom a helyzetet? Bizonyítsa be nekem legalább 1000 férfi, hogy olyan helyzetben, mint én, tudott barátnőt szerezni, és akkor belátom, hogy tévedtem.
2013. febr. 20. 11:59
25/125 A kérdező kommentje:
Igen, egyszerűbb hülyének nézni, mint belegondolni a helyzetembe.
2013. febr. 20. 12:03
26/125 anonim válasza:
#22: mondatértelmezés. Ugyanebben a helyzetben nem voltál benne, hogy egyszerre szűz, ronda és lúzer valaki a nők szerint.
27/125 anonim válasza:
Mond már meg nekem hogy mi az a mozdulat ami alapján lehet tudni hogy valaki szűz. Meg a beszélgetésből is hogy derülne ki ha én mondjuk azt mondanám a csajnak hogy már volt két barátnőm? Most komolyan. Engem tényleg érdekelne erre a válaszod.
28/125 A kérdező kommentje:
És a legrosszabb, hogy olyan haverom és barátom sincs, aki segítene rajtam. Mindenki csak a hülye dumát löki, hogy nem késő, meg biztosan lesz valakim egyszer. Kész csőd az életem ebből a szempontból, mert teljesen magamra vagyok hagyva. Még az állítólagos barátaim/haverjaim is magasról sz*rnak rám.
2013. febr. 20. 12:08
29/125 anonim válasza:
ma 12:07
11-es vagyok
Szerinted én szép pasi vagyok? Hát nem. Azért voltam én is már túl a 20-on mikor megtörtént először a szex.
30/125 anonim válasza:
# 28
Ott nem a szüzesség a hiba ha még a haverok is tojnak rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!