19éves lány vagyok még szüz. Ugygondolom a szüzhártyám átszürhattam már egy alkalommal. Nagyon félek hogy majd az első fájni fog sokan mondták azt hogy nemfáj ha valoban szerelmes vagyok de valahogy mégis félek . Ti mit mondtok?
Átszúrhattad? :o
Minden esetre, ha majd eljutsz odáig, ne azon izgulj, hogy fog e fájni, fog e vérezni, csak lazulj el, és élvezd... Ezt komolyan mondom, én többször próbálkoztam, mire végre összejött, akkor először nem foglalkoztam ezzel... (én is már majdnem 20 voltam akkor )
Már megint egy ilyen páros... Ezekből a kapcsolatokból lesznek pár év múlva a válások. Egyrészt azért, mert fiatalon összekötitek az első emberrel az életeteket, másrészt, pedig, mert ki se próbáljátok egymást. Egyéni vélemény.
Azt meg nem értem, miért van itt ennyi aggódó szűzlány, akinek a legnagyobb félelme, hogy úristen fájni fog. Engem ez a része valahogy sosem aggasztott. Eszembe se jutott azon aggódni, hogy vajon vérezni fog-e, fájni fog-e, stb., hanem egyszerűen csak vágytam rá, és akartam érezni magamban, hogy kitöltsön. Eszembe se jutott a fájdalom. Láss csodát, nem is éreztem semmit, csak iszonyatosan jó érzést.
Akkor ennyi erővel nem kell gyantázni a lábadat sem, mert úristen fáj. De utána milyen szép sima lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!