Mit gondoltok, érdemes olyan nővel az első szex akibe nem vagyok szerelmes?
Szóval én mindig is szerelemre vágytam meg egy komoly barátnőre, de soha nem jött össze, már 20 éves vagyok, most van egy nálam pár évvel idősebb csaj akivel lefeküdhetnék, jól is néz ki, jól kijövünk, lehet, hogy lesz több is mint szex, nem tudom, még nem nagyon ismerjük egymást.
Ti mit tennétek?Volt már valaki hasonló helyzetben?
alapból nem lenne célom megfektetni de ha véletlenül úgy jönne össze miért ne ? nézd más szemszögből: tegyük fel az a bizonyos szerelmed szűz :D mi lenne a jobb ?:D szüzen bénázni vagy úgy meg .. hogy 90 évesen is ezt mesélje az unokáknak ?:D
19F
szerintem ez hülyeség hogy a szerelmednek akarsz azzal megfelelni hogy előtte elveszted direkt hogy neki majd jólegyél...
ha a SZERELMED az mindent megért és sztem még örülne is neki,hogy még szűz vagy és neki adod :) főleg ha még ő is szűz!
Jajjdehülyevagyok, útközben elfelejtettem hogy szól a kérdés...
Szóval, Edit aszondja NEM érdemes nemszerelemmel, és érdemes szerelemmel, na. Estevan.
amúgy én nem azt mondom/mondtam hogy ne dugjál :D
hanem, hogyha úgy gondolod h megbánnád amikor a nagy ő-höz jutsz akkor ne tedd, de ha megakarod fektetni a csajt akkor hajrá :)
simán mehet!
ő tudja mi az ábra? mennyire tapasztalt? volt már szűz sráccal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!