19éves lány vagyok még szüz. Ugygondolom a szüzhártyám átszürhattam már egy alkalommal. Nagyon félek hogy majd az első fájni fog sokan mondták azt hogy nemfáj ha valoban szerelmes vagyok de valahogy mégis félek . Ti mit mondtok?
A fájdalomtól, pedig ne félj. De tényleg. Valahogy az élet rendje, hogy a legszebb, legértékesebb dolgok az életben fájdalommal járnak. A menstruáció, ami tulajdonképpen egy csodálatos dolog, mert azt jelenti, hogy lehet majd gyermeked. A szerelem is fáj, csak másképp. :) Az első szeretkezés (ez mondjuk valakinek igen, valakinek nem, lehet, hogy neked nem is fog), és ez is egy felemelő, gyönyörű része az életnek. A szülés is iszonyú fájdalommal és kínokkal jár, de azt gondolom, hogy emellett egy csoda, amely szépsége mellett eltörpül a fájdalom, amivel jár.
Gondolj így a dolgokra. Ne aggódj feleslegesen emiatt, még senki nem halt bele. :) Csak élj. :)
Úr Isten! Ez meg mi, hogy szüzen mész férjhez? És ha nem passzoltok egymáshoz szexuálisan, akkor egész életedben nem lesz szexuális életed? Vagy ha lesz, az is szar lesz? Vagy abban a hitben fogsz élni, hogy azt a szart hívják szexnek és fogalmad sem lesz a kielégítő szexuális életről egész életedben? Gondolkozzál már ember!
Az első alkalmadat sem egy tapasztalatlan emberre kellene bíznod, így még jó hogy nagy valószínűséggel fájni fog. Arról nem is beszélve, hogy ha nagyon béna, milyen következményei lesznek ennek évekig. A fájdalomnak egyébként semmi köze nincs ahhoz hogy mennyire vagy szerelmes, vagy mennyire képzeled azt, hogy szerelmes vagy!
És tizenévesen a legritkább esetben választ magának életre szóló párt bárki is! Mindenki azt hiszi, hogy az első szerelem lesz az igazi, de 1000-ből 1, akinek ez bejön!
Nálatok tudod hogy mi lesz? Esküvő, egy éven belül gyerek, és 2-3 éven belül rájöttök, hogy mégsem illetek egymáshoz. Aztán egyedülálló anyaként már a kutyának sem fogsz kelleni!
Én 20 éves voltam,mikor elveszítettem a szüzességem a jelenlegi párommal,aki szintén szűz volt és nekem jó volt,nem is fájt egyáltalán,teljesen el tudtam lazulni vele(így az utolsó hozzászólónak üzenem,hogy az ember általában nem az alapján választ párt,hogy ki mennyire tapasztalt az ágyban,legalábbis én nem ez alapján válogatok,szóval akár egy szűz fiúval is lehet jó az első szex,nekem jó volt...).A házasságig való várakozás szerintem túlzás,a testi kapcsolatot is meg kell tapasztalni,mert ha nem passzolnak össze a felek,akkor az komoly frusztrációhoz is vezethet.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!