Barátnőm szűz, de mindenki elvan, hogy szép csaj, ugyis sokan megdugt*k. Ez miért van?
Figyelt kérdés
16 éves lesz.Semmi kurv*s viselkedés,öltözködés,se olyan képek közösségi oldalakon,nem tudom miért van,de 8 évig egy osztályba jártam vele,és középsuliba is egy osztályba járunk,elsőt fejezzük év elején az volt a téma,hogy ki szűz és ki nem,erre mindenki bevágta,hogy:xy már nem szűz,nézetek rá,gyönyörű csaj,sok pasija volt már..közben meg egy volt neki az se sokáig..+ magas csaj,de olyan jennifer lopez alakja van,picit nagyobb fene és pasiknak még is tetszik,igaz van akinek csak arra kell,de mégis a város legjobb pasijai nézik ki maguknak,ezt nemértjük..2012. jún. 10. 02:37
1/18 A kérdező kommentje:
szűz,de nem vékony ezért nem érti hogy miért vannak el vele pasik.
2012. jún. 10. 02:40
2/18 pamparamm válasza:
Lehet a késői óra miatt van, de nem tudom mire akarsz kilyukadni...
3/18 anonim válasza:
most nem az van,hogy mégsincsenek el vele?
4/18 A kérdező kommentje:
bocsi épp olvasom hogy rosszul fogalmaztam.tehát még szű,de mindenki azt mondja hogy :jajj ugyan dehogy szűz,nézzetek rá,milyen szép,biztos sokan megd.... ez miért van?
2012. jún. 10. 02:46
5/18 anonim válasza:
mert pletykás kis 16 évesek vagytok,azért.
ez abból is látszik,hogy ilyen szinten érdekel titeket az,hogy más mit mond.
gondolom annyi eszük meg már nincs,hogy soha nem látták kézenfogva senkivel stb.
7/18 pamparamm válasza:
Kezdem érteni! Azért hiszik el nehezebben az emberek egy szép csajról, hogy szűz, mert jól néz ki és kevés az olyan lány aki a megfelelő adottságokkal 16 évesen még szűz (bár mostanában találkoztam nem is eggyel, még 18 évessel is)!
8/18 anonim válasza:
Könyörgöm, még 16 sincs. Elvárható lenne, hogy még szűz. Legalábbis 6-7 évvel ezelőtt -mikor én voltam 15-16 éves- még a lányok nagy része nem volt faszival és ezt mindenki jól tudta. Persze, már elkezdtük a csajozást, de nem szexuálisan.. Nálunk így volt.
9/18 anonim válasza:
Most utána számoltam...jó anyám az nem is 6-7 inkább 8-9.. megy az idő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!