Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Barátnőm szűz, de mindenki...

Barátnőm szűz, de mindenki elvan, hogy szép csaj, ugyis sokan megdugt*k. Ez miért van?

Figyelt kérdés
16 éves lesz.Semmi kurv*s viselkedés,öltözködés,se olyan képek közösségi oldalakon,nem tudom miért van,de 8 évig egy osztályba jártam vele,és középsuliba is egy osztályba járunk,elsőt fejezzük év elején az volt a téma,hogy ki szűz és ki nem,erre mindenki bevágta,hogy:xy már nem szűz,nézetek rá,gyönyörű csaj,sok pasija volt már..közben meg egy volt neki az se sokáig..+ magas csaj,de olyan jennifer lopez alakja van,picit nagyobb fene és pasiknak még is tetszik,igaz van akinek csak arra kell,de mégis a város legjobb pasijai nézik ki maguknak,ezt nemértjük..
2012. jún. 10. 02:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
talan mert a baratnod viselkedese es kinezetele arra enged kovetkeztetni hogy biztos mar dugott. talan olyan meresz es huncut. :)
2012. jún. 10. 05:49
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Összegezzük a történetet mert már nem bírom röhögés nélkül:

- a barátnőd jól néz ki

- a "város legjobb pasijai koslatnak utána"

- "van akinek csak arra kell"

- és 15-16 évesen azt firtatjátok, hogy ki kit dugott meg vagy kivel dug...

Ez beszarás a javából! :D

Akkor jöjjön az én kis kommentárom a történethez:

- nem kell másokkal foglalkozni. Ez tudod neked nehezebben fog menni, mert a tini kor mindig arról szólt, hogy mit gondolnak a többiek. Ezen próbálj egészséges keretek között túllépni.

- elég gáz, hogy 16 évesen odáig jutottatok el, hogy ki kivel és mikor... én 8 évvel ezelött voltam annyi mint ti, de a mi osztályunkban csak arról lehetett tudni, hogy ki nem szűz aki reklámozta. Az meg keményen 3 lány volt. Szerintem nektek sem ezzel kéne foglalkoznotok, mert már most azt csináljátok mint a 50 éves nyugdíjas mamák a buszmegállóba. Kb. ezen a szinten álltok... és hol van még az 35 év amit le kéne élnetek? Ti ennyire unatkoztok? Nincs semmi izgalom az életetekben? Mert akkor szokták mások magánéletét firtatni, ha valaki a sajátját már baromi unalmasnak találja.

- ez "város legjobb pasijai" dolog meg olyan, hogy padlót fogtam a nevetéstől. No nem azért, mert elképzelhetetlen, hanem azért, mert ilyenkor én mindig férfiakra gondolok, akik jóval 20 fölött vannak. Egészséges férfi, meg a hozzá hasonló 20-as csajokat vadássza. De gondolom itt a tini suhancokat kell érteni. Na ez viszont vicces. :D

2012. jún. 10. 07:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Mert irigyek, azért van.
2012. jún. 10. 08:57
 14/18 anonim ***** válasza:

Amikor én voltam 14 és 18 között, az osztályban csak arról lehetett tudni, hogy nem szűz, aki terhes volt....

1991 és 1995 közöttről beszélek.

Aki nem volt terhes, arról senki nem tudta, hogy szűz-e vagy sem. Aki meg terhes volt, azoknak MINDIG végzettség nélküli, munkanélküli harmincas pasijai voltak, akik a saját korsztályukban nem tudtak érvényesülni, így 14-16 éveseket hülyítettek.

Az abban a korban teherbe eső csajoknak egyiknek sem volt korban hozzáillő vagy éppen értelmesebb pasija. A pasik mind 30 felett voltak, s egyiknek sem volt se végzettsége, se állása....

2012. jún. 10. 11:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert manapság a legtöbb tini agyatlan birka.Dugnak nem gondolkoznak,azt hiszik az a menő ha 13-15-16 évesen kefélnek,és mostanában a kislányok már szexelnek ha kicsit jobban néznek ki,pedig attól hogy valaki szép,még nem biztos,hogy szétteszi éretlen gyerek fejjel a lábát,ezzel együtt jár,hogy aki 18-19 évesen is szűz az nem csúnya csak kis részük.ne foglalkozz velük,gyerekek vagytok még szép hogy szűz,az lenne a durva ha nem az.
2012. jún. 10. 11:15
 16/18 anonim ***** válasza:

"Könyörgöm, még 16 sincs. Elvárható lenne, hogy még szűz. Legalábbis 6-7 évvel ezelőtt -mikor én voltam 15-16 éves- még a lányok nagy része nem volt faszival és ezt mindenki jól tudta. Persze, már elkezdtük a csajozást, de nem szexuálisan.. Nálunk így volt."

ez egy vicc, 6-7 évvel ezelőtt mindenki UGYANEZT mondta!!!!!!!!!!!

Ahogy 16 -18 évvel ezelőtt is!!!!!!!!!!!!!

2012. jún. 11. 15:08
 17/18 anonim ***** válasza:
meg 8. dik utan is megy a pletyo pisis akademia szepdolog iratkozatok be vagyis vissza oviba hulye banda ez hulyeseg amer egy csaj szep es sok pasija volt mert szep es nem azert mert szettette a labat mar tobb szaz embernek amer csinos atol meg lehet szuz
2013. szept. 18. 23:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Azóta eltelt bő 5 év, szóval a szexi barátnő már 21, remélem sok kellemes percet töltöttetek együtt az ágyban! 😍
2019. ápr. 27. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!