Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért mondogatják itt sokan a...

Miért mondogatják itt sokan a szűz férfiaknak, hogy a fejükben van baj?

Figyelt kérdés
Nem inkább az a tény, hogy konkrétan a szüzességgel van baj? Amiatt menekül tőlük minden lány/nő, nemde?
2013. febr. 20. 10:55
 71/125 A kérdező kommentje:

Hát most mi mást tehetek? :D

Meglátják, hogy nem tudok határozottan kezdeményezni se a való életben, se az ágyban, és elhajtanak.

2013. febr. 20. 20:20
 72/125 anonim ***** válasza:
90%
Ne dönts mások helyett, hogy hogyan fognak rád reagálni. Tanulj kezdeményezőkészséget, kezdj bele valami sportba, küzdősportba, amit örömmel végzel, mostantól egyáltalán ne verd ki, alakíts ki sok gyakorlással magabiztos testbeszédet (a mozgás kihat a belső lelki állapotra és fordítva) és keress pár havert, aki jól tud csajozni, és tanulj tőlük.
2013. febr. 20. 21:19
 73/125 anonim ***** válasza:
igazad van,akkor nem megpróbálsz határozottabb lenni hanem vársz a csodára és panaszkodsz
2013. febr. 20. 21:21
 74/125 anonim ***** válasza:
58%

"és keress pár havert, aki jól tud csajozni, és tanulj tőlük."

És szerinted szóba is állnak vele? Én úgy vettem észre, hogy keményen lenézik a hasonló srácokat.

2013. febr. 20. 21:28
 75/125 anonim ***** válasza:
58%

"és keress pár havert, aki jól tud csajozni, és tanulj tőlük."

Szóba se állnak vele.

2013. febr. 20. 21:33
 76/125 anonim ***** válasza:
Az elsőt nem küldte el először, azért írtam kétszer.
2013. febr. 20. 21:34
 77/125 anonim ***** válasza:
90%
Hülyeség, vannak köztük nagyon jó arcok is, sok ilyen embert ismerek.
2013. febr. 20. 21:38
 78/125 anonim ***** válasza:
De ugye nem a PUA-kra gondolsz, akik pénzért teszik?
2013. febr. 20. 21:44
 79/125 anonim ***** válasza:
Elsősorban nem rájuk, sőt, a hazai PUA-közösségek nagy részét én messziről elkerülném. Bár pozitív, céltudatos haverokat ott is lehet találni, 0 Ft-ból is, szóval kapcsolatépítéshez hasznosak lehetnek. Csak ne hagyja magát lehúzni senki többszázezres tanfolyamokkal. :)
2013. febr. 20. 21:49
 80/125 anonim ***** válasza:
100%
És honnan ismersz ilyen embereket, ha megkérdezhetem? Tudom, hogy előítéletesnek tűnhetek, de eddig azt vettem észre, hogy aki jól csajozik, az általában beképzelt is és több okból sem akar "omegákkal" közösködni. Egyrészt "nem süllyed le oda", másrészt nem akar konkurenciát teremteni saját magának.
2013. febr. 20. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!