Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért mondogatják itt sokan a...

Miért mondogatják itt sokan a szűz férfiaknak, hogy a fejükben van baj?

Figyelt kérdés
Nem inkább az a tény, hogy konkrétan a szüzességgel van baj? Amiatt menekül tőlük minden lány/nő, nemde?
2013. febr. 20. 10:55
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/125 anonim ***** válasza:
Ok. Remélem az anyukád, a nőrokonaid, lány barátaid tisztában vannak vele, mennyire utálod a nőket. Biztos örülnél annak, ha a húgod rövid ruhát húzna és megerőszakolná valaki. Mondjuk egy olyan rendes srác, mint te :)
2013. febr. 27. 18:11
 122/125 anonim ***** válasza:
100%

"Gondolom, ha az általatok leszólt, "szemét" "aljas" "ribanc" magyar nők egyik képviselője elétek állna, hogy dugj meg, nem mondanátok nemet. "

ha meg igen, hülyeséget mondtál

"Már elnézést, de ahogy öltözök, az az én dolgom, és nem felhívás arra, hogy dugjanak meg."

és jött jancsi herceg, ledöfte a sárkányt, és elrepültek a cukorunikornison szivárványországba

el se olvasom

"Mi a faszról hadoválsz? "

tessék kedves kérdező, itt vannak a kecses, kifinomult, intelligens, meghódításra váró hölgyeid, akiknél kevesebbnek érzed magad :D

jókat röhögtem, pedig enm először hallom ezt a besézlgetést. akarom mondani a nők mind egyediek, titokzatosan kiszámíthatatlaok, és zseniálisan érvelnek. no meg angyalkák, kecsesek és törékenyek, bonyolult személyiséggel. hahah persze...

2013. febr. 27. 18:41
 123/125 LeftBehind ***** válasza:
OK,ahogy látom a túlfűtött feminizmus szépen elszabadult!
2013. febr. 27. 18:55
 124/125 anonim ***** válasza:
90%

Amiket itt leírtatok az frankón lóf@szt nem ér.Mindenkit leszoktak koptatni.Nincs olyan férfi akit ne koptatnának le,de ez a nőkkel is előfordul,csak ők megoldják annyival,hogy odahaza pityeregnek magukban vagy a barátnőjükkel.Nem kell túl bonyolítani a dolgokat és mindenhez valami elfuserált elméletet gyártani,amitől még némelyik paranoiás idiótának is a haja égnek áll.

Az tény,hogy férfiak és nők között is vannak g*cik.Van aki még lekoptatni sem képes az embert,helyette inkább nem válaszol,vagy kerüli az embert és még sorolhatnám.

A szüzességnek meg nem kell nagy feneket keríteni.Mindenki volt szűz.Sőt ha azt nézzük,biológiailag a férfiak soha nem lehetnek szüzek,mert nincs szűzhártyájuk.

Ennyi lenne a mondani valóm.

A habzó szájú feministákkal,meg nem kell foglalkozni!

2013. febr. 27. 22:32
 125/125 anonim ***** válasza:
A legtöbb nőnél tényleg nem bejövős, ha szűz a srác, ezt nekem senki ne mondja. Megszenvedtem ezzel a dologgal én is, mire sikerült. De úgy, hogy azt hitte nem vagyok szűz. Teljesen felesleges bevallani, max utána..
2014. okt. 25. 00:10
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!