Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért mondogatják itt sokan a...

Miért mondogatják itt sokan a szűz férfiaknak, hogy a fejükben van baj?

Figyelt kérdés
Nem inkább az a tény, hogy konkrétan a szüzességgel van baj? Amiatt menekül tőlük minden lány/nő, nemde?
2013. febr. 20. 10:55
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/125 anonim ***** válasza:
Na és hogyan, Cam008? Több tízezer Ft-t fizettem már ki a különféle tanfolyamokra, rendszeresen olvasom a különféle témával foglalkozó oldalakat, mégsem lettem semmivel se okosabb.
2013. febr. 21. 13:55
 92/125 anonim ***** válasza:
90%

Akkor a kérdésre meg is született esetedben a válasz:

"Miért mondogatják itt sokan a szűz férfiaknak, hogy a fejükben van baj?"

Neked ezek szerint a fejedben van a baj: nem fér bele, az amit meg kellene tanulnod ... :-P Hát sajnos ez ilyen dolog: vannak jó tanulók és rossz tanulók.

Egyébként meg attól hogy eljársz tanfolyamra és elolvasod a cikkeket, nem lesz csajod. Ahhoz fel kell állni az olvasásból és el kell menni csajozni :-P

2013. febr. 21. 14:25
 93/125 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szűz, hálistennek. Ami meg a nőket illeti, sokszor van az az érzésem, hogy az atomfizika is könnyebb, mint ők.
2013. febr. 21. 14:51
 94/125 anonim ***** válasza:
90%

"De egyébként hasonló cipőben járok, mint ő, csak én nem reklámoztam."

Vak vezet világtalant.

"nemrég kaptam egy punci formájú nyalókát egy "kedves ismerősömtől", mondván, ha már igazit nem nyalok, akkor nyaljam azt. Máskor meg azt mondta, hogy vágjam le a farkamat, úgysincs szükségem rá, vizelni meg anélkül is tudok."

Ha nem reklámozod, akkor honnan tudják? Az ismerősöket meg lehet válogatni. Helyes válasz legközelebb:

Kösz szépen, még mindig jobb, mint a f*sz alakú, amit te szoktál nyalni.

Gondolom, magadból indulsz ki és azért vágtad le a te 7 centisedet.

"Ha valaki nem kell a nőknek az gyakorlatilag élve járja meg a poklot."

hmmm. Több millió halálos beteg él köztünk, akiknek pár hete van hátra, mégsem hisztiznek.

"Minden egyes napja, amit az emberek között tölt, emlékezteti őt arra, hogy mennyire alsóbbrendű hozzájuk képest."

Te hülye vagy! Mi az az alacsonyabb rendű duma, amit folyton hangoztattok?

"nagyon sok csajozós srác semmilyen extra dolgot nem csinál, egyszerűen szövegel nekik valami semmitmondó dologról és őt magát akarják a nők, nem azt, amit csinál. Namármost, ha egy "omega" teszi ezt, akkor rövid úton lekoptatják."

Mert csajozni egyszerű. Ezek a srácok lazák és nem úgy állnak hozzá, mintha az életük függne a sikertől. Őket is lekoptatják néha, de leszarják. Te meg gondolom ilyen sorozatgyilkos, búvalb*szott, gyűlölöm a világot ábrázattal mész ki az utcára. Ez nem vonzó. Meg elve omegának nevezed magad. Szerinted ez egy normális önbecsülés jelzője?

2013. febr. 22. 13:41
 95/125 anonim ***** válasza:
90%
Ha saját magadról így vélekedtek, hogy szerencsétlen semmirekellők vagytok, akkor mégis hogyan várjátok el, hogy valami csoda folytán egy nő ne nézzen titeket szerencsétlen balf.sznak? Az ember önmagához való hozzáállását észreveszik mások is. A nagypofájú fiúkat is lekoptatják, de nem érdekli őket. Mert nem törik össze a világ akkor sem, ha 10 csajból 7 küld el. Fel kéne fogni, meg el kellene fogadni, hogy ha jól nézel ki, ha nem, van, akinek nem fogsz kelleni. És nem azért, mert rossz vagy, hanem azért, mert nem olyan vagy, amilyet ő keres. De ettől nem fog összeomlani a világ. Nem kell ezért siránkozni, hanem csak rántani a válladon és tovább próbálkozni. Könyvekből meg lehet megtanulsz deriválni, de csajozni nem.
2013. febr. 22. 15:40
 96/125 anonim ***** válasza:
90%

Az utolsónak igaza van. Még a legnagyobbakat is le szokták koptatni. Sőt minél jobb vagy, korábban annál több visszautasítást kapnak. De mi a különbség? Az, hogy leszarják, mert ha elutasítja őket 10-ből 9, akkor azt jelenti, hogy azaz egy nem fogja és csak ez számít. Nem lesz világfájdalmuk.

Vagy ha mondjuk nem vesznek fel titeket a melóhelyre, akkor is ki akadtok és sirdogáltok a sarokban?

2013. febr. 26. 09:50
 97/125 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__11..

Olvassatok már ebbe bele! Érett, dolgozó, intelligens, felnőtt férfiak írták a hozzászólások komoly részét. Nem én vagyok az egyetlen ember, aki hasonló problémákkal küzd.

2013. febr. 26. 10:31
 98/125 anonim ***** válasza:
90%
Tényleg nagyon iteligens férfiak. Ugyanúgy rinyálnak és hisztiznek, hogy a magyar nők milyen szemetek és mocskok. Takarodjanak akkor külföldre, vagy legyenek b*zik.
2013. febr. 26. 11:24
 99/125 anonim ***** válasza:
58%
Ez aztán nagyon finom hozzászólás volt, öregem! Te talán valami istennek tekinted a nőket, akiket sosem lehet kritizálni?
2013. febr. 26. 11:39
 100/125 anonim ***** válasza:
58%

"Olvassatok már ebbe bele! Érett, dolgozó, intelligens, felnőtt férfiak írták a hozzászólások komoly részét. Nem én vagyok az egyetlen ember, aki hasonló problémákkal küzd."

Elolvastam, bizony ám, tényleg sok igazság van benne. Linkelek én is egy jó bejegyzést: [link]

Nagyon jól leírja, hogy milyen férfiakat keresnek a nők, és hogy csajozás témában mennyire felesleges nők tanácsaival foglalkozni.

2013. febr. 26. 11:40
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!