Miért mondogatják itt sokan a szűz férfiaknak, hogy a fejükben van baj?
Akkor a kérdésre meg is született esetedben a válasz:
"Miért mondogatják itt sokan a szűz férfiaknak, hogy a fejükben van baj?"
Neked ezek szerint a fejedben van a baj: nem fér bele, az amit meg kellene tanulnod ... :-P Hát sajnos ez ilyen dolog: vannak jó tanulók és rossz tanulók.
Egyébként meg attól hogy eljársz tanfolyamra és elolvasod a cikkeket, nem lesz csajod. Ahhoz fel kell állni az olvasásból és el kell menni csajozni :-P
"De egyébként hasonló cipőben járok, mint ő, csak én nem reklámoztam."
Vak vezet világtalant.
"nemrég kaptam egy punci formájú nyalókát egy "kedves ismerősömtől", mondván, ha már igazit nem nyalok, akkor nyaljam azt. Máskor meg azt mondta, hogy vágjam le a farkamat, úgysincs szükségem rá, vizelni meg anélkül is tudok."
Ha nem reklámozod, akkor honnan tudják? Az ismerősöket meg lehet válogatni. Helyes válasz legközelebb:
Kösz szépen, még mindig jobb, mint a f*sz alakú, amit te szoktál nyalni.
Gondolom, magadból indulsz ki és azért vágtad le a te 7 centisedet.
"Ha valaki nem kell a nőknek az gyakorlatilag élve járja meg a poklot."
hmmm. Több millió halálos beteg él köztünk, akiknek pár hete van hátra, mégsem hisztiznek.
"Minden egyes napja, amit az emberek között tölt, emlékezteti őt arra, hogy mennyire alsóbbrendű hozzájuk képest."
Te hülye vagy! Mi az az alacsonyabb rendű duma, amit folyton hangoztattok?
"nagyon sok csajozós srác semmilyen extra dolgot nem csinál, egyszerűen szövegel nekik valami semmitmondó dologról és őt magát akarják a nők, nem azt, amit csinál. Namármost, ha egy "omega" teszi ezt, akkor rövid úton lekoptatják."
Mert csajozni egyszerű. Ezek a srácok lazák és nem úgy állnak hozzá, mintha az életük függne a sikertől. Őket is lekoptatják néha, de leszarják. Te meg gondolom ilyen sorozatgyilkos, búvalb*szott, gyűlölöm a világot ábrázattal mész ki az utcára. Ez nem vonzó. Meg elve omegának nevezed magad. Szerinted ez egy normális önbecsülés jelzője?
Az utolsónak igaza van. Még a legnagyobbakat is le szokták koptatni. Sőt minél jobb vagy, korábban annál több visszautasítást kapnak. De mi a különbség? Az, hogy leszarják, mert ha elutasítja őket 10-ből 9, akkor azt jelenti, hogy azaz egy nem fogja és csak ez számít. Nem lesz világfájdalmuk.
Vagy ha mondjuk nem vesznek fel titeket a melóhelyre, akkor is ki akadtok és sirdogáltok a sarokban?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__11..
Olvassatok már ebbe bele! Érett, dolgozó, intelligens, felnőtt férfiak írták a hozzászólások komoly részét. Nem én vagyok az egyetlen ember, aki hasonló problémákkal küzd.
"Olvassatok már ebbe bele! Érett, dolgozó, intelligens, felnőtt férfiak írták a hozzászólások komoly részét. Nem én vagyok az egyetlen ember, aki hasonló problémákkal küzd."
Elolvastam, bizony ám, tényleg sok igazság van benne. Linkelek én is egy jó bejegyzést: [link]
Nagyon jól leírja, hogy milyen férfiakat keresnek a nők, és hogy csajozás témában mennyire felesleges nők tanácsaival foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!