Miért mondogatják itt sokan a szűz férfiaknak, hogy a fejükben van baj?
Figyelt kérdés
Nem inkább az a tény, hogy konkrétan a szüzességgel van baj? Amiatt menekül tőlük minden lány/nő, nemde?2013. febr. 20. 10:55
31/125 A kérdező kommentje:
Szívesen elbeszélgetnek velem bármiről, ha kell, de csajozásban soha segíteni nem tudott és továbbra se tud egyik se.
2013. febr. 20. 12:10
32/125 anonim válasza:
#27: nőkhöz való közeledés, érintések hiánya, egyebek. Randira összeszedtem magam, úgy álltam oda, hogy nem lesz gond, erre az volt a lány első reakciója, hogy "na, látom neked sincs önbizalmad, nem volt dolgod a nőkkel". Azt hittem, ott ülök le a város közepén.
33/125 A kérdező kommentje:
Na igen, ez után mondja bárki is, hogy nem gond a szüzesség. Már majdnem mindegyik nőnél elsődleges szempont az, hogy fűn-fán legyen túl az illető, különben leprás.
2013. febr. 20. 12:13
34/125 anonim válasza:
Akar neked a franc bizonyítani. Kiírtál egy kérdést, kaptál segítő válaszokat, amelyeket képtelen vagy értelmezni. Mit kellene nekünk még bizonyítani?
Egyébként meg vajon miből tudná egy nő, hogy szűz vagy, ha nem mondod? Mozdulat mi? Ekkora hülyeséget. Az elsőnél én is bekamuztam, hogy nem vagyok szűz. Majd egy tízessel idősebb felnőtt nő volt, alsó hangon is minimum 10 partnere volt már. Az volt a feltétele a kapcsolatunknak, hogy ne legyek szűz. Mivel fiatal voltam feltételezte. Simán rámondtam, hogy nem vagyok. :-P A mai napig nem tudja, hogy ő volt az első nekem, pedig tartjuk a kapcsolatot.
35/125 A kérdező kommentje:
A belső értékek figyelése már rég kihalt bennük, csak a felszínre, és a jó dugási rátára ugranak.
2013. febr. 20. 12:14
36/125 anonim válasza:
Az a csaj egyszerűen bunkó volt. És nem muszáj a csajt már az első randin simogatni, tapizni. Sokuk nem is venné jó néven az első találkozáskor.
37/125 anonim válasza:
caM008: ne keverjük már a mai világot a 20 évvel ezelőttivel, kérlek...
38/125 anonim válasza:
Na hát értelmes csaj meg nem így reagálna, ennyi. Az én barátom is szűz volt mikor összejöttünk, 23 évesen. Érdekelt ez engem? Nem. Ha meg tudsz fogni valakit a személyiségeddel, akkor nem fog ilyesmi miatt lepattintani.
39/125 A kérdező kommentje:
Komolyan nem tudom, mi a fenét tegyek. Alig tudok aludni, szorongok, kerülget a sírás. Kezdek teljesen bekattanni, mert férfiként eddig egyetlen nő szemében se voltam értékes.
2013. febr. 20. 12:17
40/125 A kérdező kommentje:
Szívesen kezdeményeznék, ha tudnám, hogy szűzként nem vagyok hátrányos helyzetben, de egyszerűen képtelen vagyok rá, és ez az oldal is megerősít abban, hogy tapasztalatlanként nagyon nehéz a dolgom. Teljesen ki fogok készülni.
2013. febr. 20. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!