Miért mondják azt olyan sokan, hogy a szűz lány "jobban jár", ha tapasztaltabb fiúval veszíti el a szüzességét?
Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 22:17
1/11 anonim válasza:
egy tapasztalt fiu jobban tud egy szüz lányra vigyázni,vannak tapasztalatai h mi jo egy lánynak !!! nem bénázik , tudja mit hogyan kell ;) én egy tapasztalt fiuval veszitettem el ,és jo volt,alig fájt szinte kellemes volt :)
18L
2/11 A kérdező kommentje:
uhh, köszi a gyors választ:)
csak azért kérdem, mert az én barátom is szűz még...remélem, hogy ő nem bénázni:)
várom a válaszokat:)
2010. okt. 18. 22:24
3/11 anonim válasza:
de azért nem mind1 hogy egy tapasztalt ismeretlen vagy egy tapasztalatlan srác de szereti a lányt mert ez is döntő kérdés...
4/11 frenzon válasza:
szerintem kísérletezgessetek. együtt tapasztaljátok ki hogy mi jó a másiknak. ne hagyd hogy mindent ő csináljon mert abból baj lesz, segíts neki,mond, vagy vezesd rá hogy mit csináljon, hova nyúljon stb. és nem lesz gond:)
5/11 Moszuke válasza:
és mennyivel jobb az a fiú aki már dugott 20x mint az aki egyszer sem?
semmivel. utána olvastok a neten, hogy mire érdemes figyelni és kész.
ez is már megint miféle kérdés?...-.-
6/11 anonim válasza:
szerintem az is számít hogy oké tapasztalt,de legyen tapasztalt szűz csajok terén is:D
7/11 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat. igazából szerintem az nagyon jó érzés, hogyha mind a ketten szüzek vagyunk, és egymásnak akarjuk adni egymást. szerelemből, nem buliból v muszájból, ez egy életre szól, ezért is nem értem, hogy miért mondják ezt, mert ha tényleg szeretjük egymást, akkor annál jobb szex nem hiszem hogy van.
2010. okt. 18. 22:41
8/11 anonim válasza:
Szerintem hülyeség. Én szűz sráccal vesztettem el, és jó volt:) Figyelt rám:) Szerintem aki szűz, az jobban figyel a másikra is.
9/11 anonim válasza:
Mindenki 0-ról indul...
mindenki tud beszélni, és el tudja a másiknak mondani, hogy most mi jó, mi nem, fáj-e, lassabban stb. Nem nagy ügy, csak néhányan felfújják.
10/11 anonim válasza:
Nálunk mindketten szüzek voltunk, együtt veszítettük el, azóta is együtt vagyunk és sose volt gond a szexel!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!