Miért mondogatják itt sokan a szűz férfiaknak, hogy a fejükben van baj?
Azért van baj a fejükben mert ekkora dolgot csinálnak a szüzességből.
Szerintem egy nő sem mondta hogy nem kell neki szűz pasi,csak feleslegesen pánikolnak.
Ha meg normális senki sem menekül.A páromnak én voltam az első,k*rvra nem zavart mivel ő sem csinált belőle nagy dolgot.
akkor lehet hogy velem van baj mert nem tartom cikinek/gáznak a szüzességet,de ja,ha normális nőt találsz akkor nem zavarja hogy nem vagy tapasztalt
1voltam
Már megint te vagy az? Az ilyen szerencsétlenek a szüzességüket gondolják a fő problémának, holott az csak a következmény. Minek a következménye? Az elcseszett, hülye téveszméknek, hogy ők valami alacsonyabb rendű selejtek. Mindenki volt szűz? Ők mégis, hogy estek át rajta? Mert ha abból indulunk ki, hogy nem kellenek senkinek, akkor mindenki szűz lenne.
Ráadásul nincs senki homlokára írva, így nem kell elpofázni és kész. Rád tudják bizonyítani? Nem. Vagy szerinted a csajok mindent őszintén elmondanak. De ha sikerülne is összehozni valamit és hivatalosan is elveszítenéd, akkor változna valami? Nem. Ugyanaz maradnál. Egy szánalmas rinyagép. Akkor jönne, a nem vagyok elég magas-jóképű-gazdag-kigyúrt stb.
Mégis hol lenne a baj? Talán nincs f*szod? Mert ha nincs, akkor az testi baj. Úgyhogy igenis az agyatokkal van a baj.
Mint az ovisok, akik hisztiznek, ha nem kapnak meg valamit. VAgy szerinted majd a 10/10-es csajok fognak könyörögni, hogy dugd már meg őket. Helyetted senki sem fogja megfektetni a csajokat.
Úgyhogy szedjétek össze magatokat balf*szok! Vagy sírdogáljatok tovább, legalább több betömni való lyuk marad nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!