Miért mondogatják itt sokan a szűz férfiaknak, hogy a fejükben van baj?
Most ne haragudjon már meg egy szűz pasisem. Azokról beszélek akik 20-on felül vannak.
Nincsen rátok írva hogy szüzek vagytok. Kedves"háromszor dobtak, mikor kiderült rólam". Az első dobott, meg a második is. Ez talán még oké. De ennyi tapasztalattal te a harmadiknak is elmondtad hogy szűz vagy? Mond majd el a többinek is a jövőben ha ennyi a sütnivalód. Én is 20-on éves voltam mikor elvesztettem. Máig nem tudja hogy szűz voltam. Talán gondolhatta hogy egy kicsit tapasztalatlan voltam, de semmi több.
Azért van a fejetekben a baj, mert ha összejöttök egy komolyabban gondolkodó nővel, csajjal, akkor simán el lehet jutni a szexig. CSak az a csaj fog elküldeni titeket ha esetleg kiderülne a szüzesség, aki nem gondolkodik veletek csak szexben. Aki komoly kapcsolatot keres, az még akkor is lefeküdne veletek ha mondjuk a 10-ik randin kiderülne a dolog. De mégegyszer leszögezem ez csak akkor derülhet ki, ha ti elmondjátok. Mégis hogyan mondhatjátok azt hogy nem kelletek a nőknek a szüzesség miatt, mikor ők nem is tudják hogy szüzek vagytok.
,,Van egy ismerősöm, aki 25 éves és szűz. Ő annyira kényelmes politikát folytat, hogy meg sem próbált közeledni lányokhoz."
Mégis hogy közeledjen bátran, amikor minden nő elküldi kivétel nélkül, ha meglátják szerencsétlenkedni? Én se közeledek, mert tudom, hogy manapság már semmi esélyem ezzel az átokkal találni bárkit, legfeljebb eljárkálhatok prostituáltakhoz.
,,Aki komoly kapcsolatot keres, az még akkor is lefeküdne veletek ha mondjuk a 10-ik randin kiderülne a dolog."
Az ilyen nők meg pláne a tapasztalt férfiakra pályáznak. Hiába rizsáltok itt össze mindenféle f***ságot, lássátok be, manapság a szűz férfiaknak nincs esélyük a normális nemi életre pont az egyetlen tényező miatt, amit szüzességnek neveznek.
ma 11:34
Innentől kezdve azt csinálsz amit akarsz, mert úgy tűnik hogy csak egyféle választ tudsz elfogadni, de akkor minek kérdezgetsz itt a GYK-in?
11-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!