Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért mondogatják itt sokan a...

Miért mondogatják itt sokan a szűz férfiaknak, hogy a fejükben van baj?

Figyelt kérdés
Nem inkább az a tény, hogy konkrétan a szüzességgel van baj? Amiatt menekül tőlük minden lány/nő, nemde?
2013. febr. 20. 10:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/125 anonim ***** válasza:
87%

Most ne haragudjon már meg egy szűz pasisem. Azokról beszélek akik 20-on felül vannak.

Nincsen rátok írva hogy szüzek vagytok. Kedves"háromszor dobtak, mikor kiderült rólam". Az első dobott, meg a második is. Ez talán még oké. De ennyi tapasztalattal te a harmadiknak is elmondtad hogy szűz vagy? Mond majd el a többinek is a jövőben ha ennyi a sütnivalód. Én is 20-on éves voltam mikor elvesztettem. Máig nem tudja hogy szűz voltam. Talán gondolhatta hogy egy kicsit tapasztalatlan voltam, de semmi több.

Azért van a fejetekben a baj, mert ha összejöttök egy komolyabban gondolkodó nővel, csajjal, akkor simán el lehet jutni a szexig. CSak az a csaj fog elküldeni titeket ha esetleg kiderülne a szüzesség, aki nem gondolkodik veletek csak szexben. Aki komoly kapcsolatot keres, az még akkor is lefeküdne veletek ha mondjuk a 10-ik randin kiderülne a dolog. De mégegyszer leszögezem ez csak akkor derülhet ki, ha ti elmondjátok. Mégis hogyan mondhatjátok azt hogy nem kelletek a nőknek a szüzesség miatt, mikor ők nem is tudják hogy szüzek vagytok.

2013. febr. 20. 11:13
 12/125 anonim ***** válasza:
90%
egy szűz pasi is lehet jó az ágyban,szal fejed be a rinyálást,keress egy nőt akinek nem hisztize,ne ide íroggas hanem dugjál mert ez szánalmsa
2013. febr. 20. 11:24
 13/125 A kérdező kommentje:

,,Van egy ismerősöm, aki 25 éves és szűz. Ő annyira kényelmes politikát folytat, hogy meg sem próbált közeledni lányokhoz."

Mégis hogy közeledjen bátran, amikor minden nő elküldi kivétel nélkül, ha meglátják szerencsétlenkedni? Én se közeledek, mert tudom, hogy manapság már semmi esélyem ezzel az átokkal találni bárkit, legfeljebb eljárkálhatok prostituáltakhoz.

,,Aki komoly kapcsolatot keres, az még akkor is lefeküdne veletek ha mondjuk a 10-ik randin kiderülne a dolog."

Az ilyen nők meg pláne a tapasztalt férfiakra pályáznak. Hiába rizsáltok itt össze mindenféle f***ságot, lássátok be, manapság a szűz férfiaknak nincs esélyük a normális nemi életre pont az egyetlen tényező miatt, amit szüzességnek neveznek.

2013. febr. 20. 11:34
 14/125 anonim ***** válasza:
61%
#11: mondta a halál, pár beszélgetés és két randi alatt leszűrte.
2013. febr. 20. 11:37
 15/125 A kérdező kommentje:
Egyszerűen sz*r, hogy nem tudok koncentrálni semmire, és a tanulást is kb letojom, mert egyfolytába azon bánkódok meg kesergek, hogy kifutottam az időmből. Már majdhogynem pánikbeteggé válok ezáltal. Ezt senki nem tudja átérezni, akinek már volt nővel kalandja.
2013. febr. 20. 11:41
 16/125 anonim ***** válasza:
Ebben egyet tudok érteni a kérdezővel. Aki nem éli át ugyanezt, az könnyen pampog a monitor mögül.
2013. febr. 20. 11:44
 17/125 A kérdező kommentje:
Bárki bármit mond, ez rosszabb, mint fogyatékosnak lenni. A fogyatékost jobb esetben megsajnálják, mert nem tehet arról, amilyen, ellenben aki egyszerűen csak szűz, azt hagyják magányosan megrohadni.
2013. febr. 20. 11:46
 18/125 anonim ***** válasza:
90%

ma 11:34

Innentől kezdve azt csinálsz amit akarsz, mert úgy tűnik hogy csak egyféle választ tudsz elfogadni, de akkor minek kérdezgetsz itt a GYK-in?

11-es voltam

2013. febr. 20. 11:47
 19/125 anonim ***** válasza:
93%
Most őszintén, miért teszel fel kérdést, ha csak a magad igazát hajtod? Ha te ezt helyezed középpontba, hogy szűz vagy és szerencsétlen, akkor nyilván másoknak is ez fog lejönni rólad. Nem a szüzességed ténye, hanem hogy gáz van veled, frusztrált vagy. Kinek lenne szimpatikus egy ilyen ember? Szerinted nőként ki tudna rád támaszként tekinteni? Te teszed magad ilyenné, tehát csak te tudsz ezen változtatni akarattal. Vedd sorba a pozitív tulajdonságaidat, hozd magad egyensúlyba lelkileg, és ne parázz.
2013. febr. 20. 11:47
 20/125 A kérdező kommentje:
Szerinted lenne bárki, aki a pozitivitás meg egyensúly miatt tekintene el a szüzességemtől?
2013. febr. 20. 11:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!