Miért mondogatják itt sokan a szűz férfiaknak, hogy a fejükben van baj?
"Tényleg nagyon iteligens férfiak. Ugyanúgy rinyálnak és hisztiznek, hogy a magyar nők milyen szemetek és mocskok. Takarodjanak akkor külföldre, vagy legyenek b*zik."
Gyerekes hiszti és őrjöngés helyett talán egyszer az életben nézzetek már magatokba és gondolkodjatok el azon, hogy talán nem véletlenül kritizálják ennyien a magyar nőket.
az vagyok, aki belinkelte azt a kérdést. Nem vagyok nőgyűlölő! Rajongok azokért a nőkért és lányokért, akik igazi nők! Az igazi nő pedig olyan, hogy ha kapcsolatba kerülsz vele, a szex sokadlagossá válik, mert lehidal tőle az ember. Volt már ilyen élményem, egy nemzeti történelemmel foglalkozó kiállításon volt egy lány, aki a látogatókkal foglalkozott, ő valami csoda volt! Gyönyörű, de egyben bájosan szép, nem cicababásan és rendkívül értelmes, finom stílusban beszélt. Az arca szinte sugárzott, az ember le nem tudta venni róla a szemét.
Na, ilyen nőket szeretnék én látni Magyarországon!
"Vagy ha mondjuk nem vesznek fel titeket a melóhelyre, akkor is ki akadtok és sirdogáltok a sarokban?"
Munkahelyen megköszönik az ember jelentkezését.
Igen, vagy pedig hiába adod be a jelentkezést 50 helyre, egyszerűen vissza se hívnak.
Aki tud csajozni, annak mindegy, hogy földrajzilag hol él. Ez is csak egy kifogás, mint a magasság.
"Ez aztán nagyon finom hozzászólás volt, öregem! Te talán valami istennek tekinted a nőket, akiket sosem lehet kritizálni?" - Lehet kritizálni őket, sokra nem mész ugyan vele, a világot nem váltod meg, és hála a jó égnek a nőket sem befolyásolod vele. Maga a hozzászólás arra enged következtetni, hogy kb semmibe se nézed a nőket, ezek után nem értem, minek is van szükséged egyre.
Valaki írta, hogy "igazi nők". Egyre többször olvasom ezt a kifejezést, és nem igazán értem. Mi az, hogy igazi nő? A többi nő milyen? Irracionális? Képzeletbeli? Lehet ám panaszkodni, hogy a magyar nők ilyenek meg olyanok, és lehet, hogy a legtöbb nő nem olyan, amilyen nektek az esetetek, ettől függetlenül nem lesz egyik sem kevésbé nő a másiknál. (Ráadásul arra sincsen garancia, hogy máshol a nők olyanabbak, mint ami nektek elfogadható...) És azt kijelenteni, hogy a nők ilyenek meg olyanok degradáló hangsúllyal, és bevezetni az "igazi nő" misztikus, és némiképpen ködös fogalmát igenis arra utal, hogy nőgyűlölő vagy. Nem kell rajongani a nőkért, nem kell őket felemelni a magaslatokba, meg a lábuk elé borulni, tisztelni kell őket, elfogadni a döntésüket, és nem bírálni meg lekicsinyíteni őket mindenféle apróság, ízlés, szexuális élet, nemi hovatartozás vagy öltözködés miatt. A "én nem vagyok nőgyűlölő, de..." kijelentés egyenértékű a "nem vagyok homofób, de..." "szép az a ruha, de igazából rajtad hülyén áll". "köszönöm, de nem kérek többet" kifejezésekkel. Lehet szépíteni, a lényeg az, ami a DE után következik. Az eleje csak süket rizsa, amit még te se gondolsz komolyan.
"Munkahelyen megköszönik az ember jelentkezését"
Tehát te most komolyan elvárod, hogy minden retardáltnak, aki rám nyomul, köszönjem meg? Miért kéne? Tudod, mi a szörnyű? Az, hogy a legtöbb nő nem mondhat egy egyszerű NEM-et anélkül, hogy ne legyen kedves. Mert valójában ez igen veszélyes mutatvány, és a legtöbb nő nem mer nem kedves lenni visszautasításkor (sőt, ha kedves is vagy, a pasik nagy része elkönyveli őket hülye ribancnak, csak mert van olyan nő, aki nincs odáig érte), mert rengeteg negatív tapasztalata van, esetleg ebből kialakult incidenst élt át, ezért inkább hülye kifogásokat gyártanak és mosolyognak, és úgy hebegnek-habognak valami féle visszautasító szöveget még akkor is, ha a pasi, aki rájuk nyomult, a lehető legocsmányabb szöveggel próbálkozott be náluk, ugyanis sosem tudhatják, hogy mikor durran el a kedves "úr" agya és kezd el kötekedni vele, szimplán azért, mert nem készségesen utasította vissza őt a nő. Miért kéne úgy viselkednie a nőknek, hogy minden random utcán beszóló gyökér egy új kedves barát, akit szeretettel kell fogadni? Mit köszönjenek meg? Hogy utánuk fütyülnek, dudálnak, és beszólogatnak, mutogatnak neki, gyakorlatilag a földig alázva őket? Ezt kéne megköszönni? A valóság az, hogy a nők kénytelenek kedves puszipajtást játszani bármelyik hirtelen ismertségű gyökérrel, mert lehet, hogy pont az az egy lesz az, aki bántja őket. Tudod mit, menj ki pucérra az utcára egy táblával és írd rá, hogy "dugj meg", és mikor megtették többen is, mosolyogva köszönd meg, és akkor talán lesz fogalmad arról, mi a f.szról pofázok.
106. Na ez azért egy erősen eltúlzott komment volt. Itt szerintem senki nem arra gondolt,hogy a parasztokkal kéne kedvesen viselkedniük. De tényleg,ez miből jött le neked? Egyszerűen csak ha valaki normálisan közeledik feléjük,akkor ne játsszák a felsőbbrendű lényt. Nem azt mondom,hogy mindegyik csaj ilyen,csak azt,hogy ebből is kaptam már eleget.
Ez a "táblás-dugásos" dolog meg.....mi van? Őszintén nem értem,hogy ezzel mégis mit akartál mondani. Elég erős dolog a leszólításokat a nemi erőszakhoz viszonyítani.
Persze, hogy túlzás, viszont én a mindennapokban sokkal több leszólítós-füttyögős fazonnal találkozok, mint olyannak, aki normálisan odajön hozzám.
A táblásos dolgot nem érted? A poén az az, hogy a szexista pasik magát a nőt egy kész "dugj meg" táblának látják, és mikor nemet mondanak nekik, fel vannak háborodva, hogy hát a nők mekkora ribancok, amiért undokul közölték ezt. A nemi erőszakhoz meg hozzáfűzném az áldozat okolását, amikor is a remek társadalmunk azt hozza fel ÉRVNEK a nemi erőszak ellen, hogy a nő rövid szoknyát viselt, és flörtölt a pasival. Tényleg? Az erőszak az erőszak, és az erőszak azért erőszak, mert egy ember megerőszakolt egy másikat, és nem azért, mert az áldozat így meg úgy, öltözött vagy viselkedett. Hát csak ennyi a különbség.
a szép és jó kommentedre meg csak annyit tudok reagálni, hogy nyilván neked sem esik jól, ha én kijelentem, hogy az összes pasi egy erőszaktevő dög. Persze, hogy nem minden pasi az, vannak jó, értelmes, normális férfiak, viszont akkor szerintem nyugodtan meg lehet érteni, hogy én, és más nők miért háborodunk fel azon, mikor itt kijelentitek, hogy "a magyar nők undorító pénzhajszoló libák". Csak a különbség az, hogy ti a nem ilyen nőket igazi nőnek tituláljátok, a többit pedig elhordjátok szemétnek és a nőiességüket kérdőjelezitek meg, én meg azt mondom, hogy az egyik normális, a másik meg nőgyűlölő.
Az ilyen defektes barmok ellen ezt tudom ajánlani:
Arról pedig,hogy megkérdőjelezzük egyes nők nőiességét....hát még jó! Aki pl csak a pénzért jön össze valakivel,sok minden csak nem nőies,aki oda-vissza böfög és fingik,hát nem valami nőies,aki másokkal erőszakos csak mert a normák szerint nem üthetnek vissza,nem nőies. A legtöbb csajra rá lehet fogni,hogy igazi nő,de azért azért van egy határ.
Ugyanúgy gondolom ti se tartjátok igazi férfinak a fent említett kangörcsös majmokat,a csalókat,bunkókat vagy az erőszaktevőket.
És igazad van,nem esik jól. Főleg azért nem,mert én nem tettem semmit,hogy rászolgáljak az olyan beszólásokra,mint pl. a "minden férfi disznó". Viszont a pénzhajhász plázatyúkok (és én most szigorúan csak róluk beszélek) az én szememben nem tartoznak az igazi nő kategóriába. Nekem ők csak szánalmas piócák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!