Miért mondogatják itt sokan a szűz férfiaknak, hogy a fejükben van baj?
"Mondjátok csak, nagyon élvezitek, hogy még ti is gúnyolódtok rajta valódi segítség helyett?"
az ilyenekkel nem lehet mit kezdeni, az önbizalom nem letölthető online, menni kell és csinálni. ha leírja hogy már nem is kezdeményez sehol, akkor minek írogassunk?
"Én pl. nemrég kaptam egy punci formájú nyalókát egy "kedves ismerősömtől", mondván, ha már igazit nem nyalok, akkor nyaljam azt. Máskor meg azt mondta, hogy vágjam le a farkamat, úgysincs szükségem rá, vizelni meg anélkül is tudok. "
én pl semmi ilyet nem tettem, csak megállapítottam a valóságot: hogy ezzel a hozzáálással soha enm lesz senkije.
"tudod, megfigyeltem én már, hogy igazából nagyon sok csajozós srác semmilyen extra dolgot nem csinál, egyszerűen szövegel nekik valami semmitmondó dologról és őt magát akarják a nők, nem azt, amit csinál. Namármost, ha egy "omega" teszi ezt, akkor rövid úton lekoptatják. "
pedig rohadt egyszerű a képlet. gyúrja ki magát, vagy legyen gazdag, meg legyen laza. a nőket valóban nem érdekli mit csinálsz, meg ki vagy. öszönszinten legyél alfahím és kész. ezt nem lehet tanulni, mert minden egyes szánalmas színjátéka erőltetett lesz. igazából ott van eltolva az egész, hogy úgy viselkedik mint 1 lány. semmi sikere nincs az életben, smemi önbizalma nincs, mert semmit sem csinált az életben, így csak a sültgalambot várhatja.
ahhoz hogy megismerjen lányokat, meg kell mozdulni, ha bevalllja hoyg nem teszi ezt meg, akkor minek?
igazság szerint egyáltalán azt enm értem hogy egy fiú hogyan tarthatja magát kisebbnek egy lánynál? mi a franctól fél? hogy egy rakás ostoba punci elhajtja? ez a baj az ilyen kezdő srácokkal, hogy egynerangúnak akarják kezelni a lányokat, és TUDJÁK, hogy semmit se érnek.
mondom, kigyúrni, lazán szövegeln iés dől a punci.
a pokolhoz meg annyit, hogy az élet értelme nem a dugás, ez csak egy újabb görcsös személyiségi torzulás.
"Ami meg a lányokat illeti, borzasztóan kegyetlenek tudnak lenni minden különösebb ok nélkül. Ha pl. nem igényszintet meghaladó férfi próbálkozik náluk, akkor azt személyes sértésnek fogják fel és úgy is reagálnak rá. "
te meg amilyen hülye vagy, magadra is veszed.
az a baj, hogy ugyanott állsz, ahol a kérdező, ezért nem fogod sosem megérteni a helyzet lényegét, nem is olvasom tovább.
"Az, hogy valaki az életnek ezen a területén tapasztalatlanabb, önmagában nem jelent semmit, nem ettől függ, mennyire értékes ember. "
sőt, a tapasztalat még csak nem is áll összefüggésben a minőséggel. mint pl önbizalom vagy szexuális teljesítőképesség.
"Na és hogyan, Cam008? Több tízezer Ft-t fizettem már ki a különféle tanfolyamokra, rendszeresen olvasom a különféle témával foglalkozó oldalakat, mégsem lettem semmivel se okosabb."
:D mert amilyen hüyle vagy, nem csak béna vagy a csajozásban, de ostoba is, hogy hagyod magad lehúzatni 10ezrekkel a nagy semmiért.
ezek a gagyi alfahímképzések semmire sem jók, mint ahogy a gazdag emberek sem fogják megtanítani neked, hogyan kell pénzt csinálni és enm isteszik meg helyetted. sneki sem hülye hogy konkurenciát építsen. amit kifizettél mondjuk 50 ezret 1 év alatt, 500 oldalbna, azt a valóságban le lehetne írni 3 oldalba 100 forintért fél óra alatt.
tapasztalatot kell szerezni, nem hülye önjelölt szexgurukat szopni.
" Nem vagyok szűz, hálistennek. Ami meg a nőket illeti, sokszor van az az érzésem, hogy az atomfizika is könnyebb, mint ők."
ezek a mondatok sokat árulkodnak valaki jelleméről. szerintem meg a nőkhöz képest a papucs egy atomkutatás.
van valami amihez a nők vonzódnak. neked ezt a valamit kell magaddá tenned. kész, ennyi a képlet. ha a kutya pitizik neked a sonkáért, akkor veszel egy sonkát, hogy pitizzen. csak itt neked kell "sonkává" változni.
"Vak vezet világtalant. "
pontosan. valahol azért ilyenkor megértem azokat a buta lányokat, akik minden szűz fiút 1 kalap alá vesznek.
"Ha nem reklámozod, akkor honnan tudják? Az ismerősöket meg lehet válogatni. Helyes válasz legközelebb:
Kösz szépen, még mindig jobb, mint a f*sz alakú, amit te szoktál nyalni.
Gondolom, magadból indulsz ki és azért vágtad le a te 7 centisedet. "
persze eleve itt a gond, hogy az ilyenek összetojják magukat ha vlaaki hozzájuk szól. eleve enm tudnak nemet mondani, és az észjárásuk is elég lassú, hogy valami frappánssal visszavágjanak. bár en mis kell visszavágni, főleg ha nem mondogatod másoknak hogy szűz vagy.
válaszokat nem adok, legyen kreatív.
"Őket is lekoptatják néha, de leszarják. "
kulcsmondat. nem gyötrik halálra magukat azon, mit mond vagy csinál 1 lány. mert enm is érdekli őket a lány. a numera kell nekik, ha enked is, kakor ki nem tojja le mit gondol 1 hüyle lotyó? ha meg komoly kapcsolatra vágysz, azt most felejtsd el, mert a nők nem a logikájukról és az intellekutális igényességükről híresek.
"Mert nem törik össze a világ akkor sem, ha 10 csajból 7 küld el. Fel kéne fogni, meg el kellene fogadni, hogy ha jól nézel ki, ha nem, van, akinek nem fogsz kelleni. És nem azért, mert rossz vagy, hanem azért, mert nem olyan vagy, amilyet ő keres. De ettől nem fog összeomlani a világ. Nem kell ezért siránkozni, hanem csak rántani a válladon és tovább próbálkozni. Könyvekből meg lehet megtanulsz deriválni, de csajozni nem."
szintén jó megfogalmazás
szerintem az ilyenekenek valahol az apjuk rontotta el az életét, mert enm nevelte őket férfivá. és itt nem a sztereotíp fasiszta rendszerről beszélek, hanem kihívásokról. van akit leglaább a zélet férfivá edz, de ezeknek nem sok közük van az élethez.
"Tényleg nagyon iteligens férfiak. Ugyanúgy rinyálnak és hisztiznek, hogy a magyar nők milyen szemetek és mocskok. Takarodjanak akkor külföldre, vagy legyenek b*zik."
jó, ez baromság, mert a külföldi nők valóban jobbak mint a magyarok. ez csak igény kérdése, ki hol húzza meg a határt.
de ettől még nem kell hermafroditává váltzoni és kislány módjára nyivákolni hogy mekkora omega vagyok.
ez valóban jó link, nőktől eleve enm szabad elfogadni kapcsolati tancásadást. sőt, nőkkel eleve enm szabad szóbaállni ,se komolyan venni őket. ez kb olyan mintha az 5 éves kisfiadat kérdeznéd arról, hogyan vezesd a céged.
"Nem vagyok nőgyűlölő! Rajongok azokért a nőkért és lányokért, akik igazi nők! Az igazi nő pedig olyan, hogy ha kapcsolatba kerülsz vele, a szex sokadlagossá válik, mert lehidal tőle az ember."
jó, azért őszintén, ilyen nőt hányszor találtok 1 évben? a nők többsége ostoba, pont erre épít a legtöbb csajozós taktika.
"Munkahelyen megköszönik az ember jelentkezését."
:D:D:D:D hol élsz te? 100ból 97szer vissza se válaszolnak.
"Aki tud csajozni, annak mindegy, hogy földrajzilag hol él. Ez is csak egy kifogás, mint a magasság."
ez nem feltétlenül igaz. megfordítva: attól még ugyanúgy ostoba lotyó a magyar lányok többsége, ha meg dugod őket ha nem.
jó, a 106os biztos valami önelégült sértődött csitri, nem értem lányok minek írogatnak ide.
"A táblásos dolgot nem érted? A poén az az, hogy a szexista pasik magát a nőt egy kész "dugj meg" táblának látják, és mikor nemet mondanak nekik, fel vannak háborodva, hogy hát a nők mekkora ribancok"
jó, te a hülye kislány álomvilágodban élsz, semmit se tudsz az igazi macsókról, akik szintén csak megudják a nőket, de nem egy kislány hisztizős szintjén vannak.
„Persze, hogy túlzás, viszont én a mindennapokban sokkal több leszólítós-füttyögős fazonnal találkozok, mint olyannak, aki normálisan odajön hozzám.
A táblásos dolgot nem érted? A poén az az, hogy a szexista pasik magát a nőt egy kész "dugj meg" táblának látják, és mikor nemet mondanak nekik, fel vannak háborodva, hogy hát a nők mekkora ribancok, amiért undokul közölték ezt. A nemi erőszakhoz meg hozzáfűzném az áldozat okolását, amikor is a remek társadalmunk azt hozza fel ÉRVNEK a nemi erőszak ellen, hogy a nő rövid szoknyát viselt, és flörtölt a pasival. Tényleg? Az erőszak az erőszak, és az erőszak azért erőszak, mert egy ember megerőszakolt egy másikat, és nem azért, mert az áldozat így meg úgy, öltözött vagy viselkedett. Hát csak ennyi a különbség.
a szép és jó kommentedre meg csak annyit tudok reagálni, hogy nyilván neked sem esik jól, ha én kijelentem, hogy az összes pasi egy erőszaktevő dög. Persze, hogy nem minden pasi az, vannak jó, értelmes, normális férfiak, viszont akkor szerintem nyugodtan meg lehet érteni, hogy én, és más nők miért háborodunk fel azon, mikor itt kijelentitek, hogy "a magyar nők undorító pénzhajszoló libák". Csak a különbség az, hogy ti a nem ilyen nőket igazi nőnek tituláljátok, a többit pedig elhordjátok szemétnek és a nőiességüket kérdőjelezitek meg, én meg azt mondom, hogy az egyik normális, a másik meg nőgyűlölő.”
Jaj, már megint. Talán azon kéne elgondolkodni,h miért fütyülnek utánod. Jaj ti szegény nők már megint. A mai fiatal nők többsége úgy öltözik, mint egy lotyó, akkor miért meglepő, h fütyülnek utánatok? Olyat még láttam, hogy szolidan öltözött nő után fütyültek volna. Igen, csak az a probléma, hogy az olyan nemi erőszakoknál, ahol az áldozat és az elkövető nem ismeri egymást, ott sokkal nagyobb az esélye,h egy kihívóan öltözött nőt erőszakol meg, mint olyat, akin mondjuk garbó van. Ha nem akarod,h megbámuljanak, fütyüljenek utánad, akkor nem kell utcalánynak öltözni ,ennyire egyszerű. Ja de ugye az nem jó, akkor meg nem bámulnak meg, azt meg nőként nem viseled el:). Tehát ha kirakjátok a melleteket, riszáljátok magatokat, akkor miért meglepő, hogy megbámulnak, flörtölni akarnak veletek?És ha semmitek nincs, csak a testeket – semmi belső érték- ráadásul még kihívóan is öltözök, akkor persze hoyg csak szexre akarnak majd használni. Hiába fáj neked, igazi nőt már alig találni. Semmi nőiesség, kecsesség nincs már a mai nőkben, de már főzni se nagyon tudnak, a mai nők nagy része sminkelésen és riszáláson kívül sok mindent nem tud felmutatni, viszont az elvárásai az egekben vannak. Talán azon kéne elgondolkodni,h vajon miért kritizálják ennyien a magyar nőket az utóbbi években. Persze nem vagyok naiv, a legtöbb nő képtelen arra,h magába nézzen, inkább hisztizik és mindenért a férfit okolja.
Gondolom, ha az általatok leszólt, "szemét" "aljas" "ribanc" magyar nők egyik képviselője elétek állna, hogy dugj meg, nem mondanátok nemet.
Ilyenkor annyira örülök, hogy ennyi elcseszett, búvab*szott, magábafordulós szerencsétlen van. Legalább több csaj jut nekem. Ja és nem vagyok kigyúrt, sem gazdag, mielőtt elkezdenétek.
A nemi erőszakról meg fogalmad sincs. A legtöbb nőt nem sötét sikátorban kapja el egy ismeretlen elkövető. A probléma az, amit a legtöbb ember nem tud elfogadni, hogy tök átlagos férfiak erőszakolnak, akiknek családjuk, barátaik vannak, sőt, akik még akár sikeresek is lehetnek az élet egyes területein. És még csak fogalmuk sincsen, hogy az, amit csinálnak erőszaknak minősül, mert a társadalom és a média a "hagyományos" sötét sikátorban idegen pasi megerőszakol lengén öltözött lányt - témát minősíti nemi erpszaknak, ami ez az egyben hatalmas marhaság. Egy erőszaktevőt kvára nem érdekel, mi van a nőn, csak egyszerűbb azt mondani, hogy ő provokálta ki az öltözetével, mint azt, hogy egy beteg állat vagyok, aki nem képes uralkodni magán. És az áldozatot okolni a nemi erőszakért elég nőgyűlöletes nézet. Teszem hozzá, a pasikról sincsen el túl jó véleménnyel, ugyanis azt mondja, hogy a pasiknak elég egy rövid szoknya látványa és ráugrik bárkire, aki mozog. Ez borzasztóan degradáló a férfiakra nézve, mellesleg nőgyülölő is. Az erőszak-viccek nem viccesek, a nőkről szóló viccek nem viccesek. Ha terjeszted őket a saját, nőgyűlölő nézeteidet mondod, aki pedig röhög rajta, támogatja azt. Az erőszak-viccekkel meg áldozat-okolással óvatosan kell bánni, ugyanis fogalmad nincsen, mikor hallja meg olyan, akit már erőszakoltak meg, esetleg szexuálisan zaklattak - aminek nagyon jó esélye van, ugyanis minden harmadik nőt zaklatnak szexuálisan. A te problémád az, hogy fogalmad nincsen arról, miről beszélsz, és túl hülye meg lusta vagy ahhoz, hogy utána nézz. Nem gond, ez is megint csak téged minősít.
A másik nagy probléma az, hogy a pasik alapból azt feltételezik, hogy közük van mindenhez és bármihez, amit egy nő csinál. Hát nem. Semmi közötök hozzá, hogy öltözködöm, ugyanis nem a ti kedvetekért öltözködöm. Ha nem lenne rajtam egy ruhadarab, akkor se lenne jogotok engem erőszakkal megd.gni. Egyetlen egy esetben d.ghattok meg egy nőt: ha ő is beleegyezik. Ha nemet mond, ha nem mond semmit, ha elhúzódik, ha részeg, ha azt mondja, nem biztos benne, akkor az NEMet jelent és minden további megnyilvánulás szexuális zaklatás, nemi erőszak. Csinos nő vagyok, a kva életbe, és úgy öltözködöm, ahogy nekem tetszik, és felháborító, hogy ebben a szabadsági jogomban egyes gyökerek megsértenek, mert azt hiszik, a ruhaválasztásom felhívás a szexre.
Hadoválsz összevissza. Magadnak öltözöl?:). Persze. Még nem született olyan nő, aki csak maga miatt kente ki magát és öltözött volna kihívóan. Vagy hazudsz, vagy nem vagy tisztában a működéseddel. A nők nemcsak maguk miatt, hanem a férfiak miatt is,h megbámulják őket, meg nőtársaik miatt öltöznek ki,h versenyezzenek velük. Persze, ezt egy nő sosem fogja bevallani, vagy lehet,h nincs is ennek tudatában. A nők betegek lennének, ha nem bámulnak meg őket. Persze jólesik hisztizni és áldozatpózban sírni megint,h milyen rossz,h megbámulnak, jajajajj.
"Nem tudom, a pasiknak hogyan esne, ha én a nagy böhöm terepjáromból macsósan kihajolva megjegyzéseket tennék a heréjükre, és elmondanám, milyen fincsiségeket szeretnék dugni a testnyílásukba. Biztosan elalélnának a romantikától."
Ennek sincs semmi értelme. Te láttál már olyan férfit, akinek kint volt a heréje, úgy öltözködött? És olyan nőt, akinek kint a melle, fél segge? Na ugye. Tehát továbbra is azt mondom, vagy normálisan felöltözöl és akkor nem fognak beszólni, fütyülni- még nem hallottam olyanról, hogy egy szolidan öltöző nő után fütyültek volna- vagy dugj@tokmeg ruhában mászkálsz, akkor meg vállalod, hogy úgy is fognak veled bánni, ahogy öltözöl. Bonyolult, mi?
Fogalmad sincsen, hogyan öltözködöm. Mi a faszról hadoválsz? Nem kell velem vitatkozni, egyszerűen elég kijelentened, hogy nőgyűlölő állat vagy és kész. A problémátok az, hogy annyira kétségbeesetten akarok egy nőt, viszont aki elutasít, az hülye ribanc, akinek meg a véleménye megkülönbözteti őt egy felmosórongytól, szintén. Innentől kezdve tényleg fogalmam nincsen, mit akarsz a nőktől, és miért várod el, hogy bármelyik nőnek is többre kelljél egy gyors numeránál.
A problémád az, hogy annyira kib.szottul utálod a nőket, hogy a hülye gyűlöletedben és elkeseredésedben gondolkozni sem tudsz teljesen. Fogalmad nincsen a női nemről, már hogy is lenne, mikor a fáradságot se vetted, és veszed, hogy megismerj akár egyet is, mert elkönyveled őket hülye ribancnak első blikkre? Egyszerűen azt hiszed, pasi létedre minden nő azért van, hogy téged lenyűgözzön. Hát nem. A leszbikusok nem azért vannak, ogy neked kedvedre tegyenek. Az önálló nők nem azért vannak, hogy neked kedvedre legyenek. Persze, van olyan, aki a másikért öltözködik, de valójában, ha a nők a paik kedvéért öltözködnének, akkor ruha se lenne rajtuk. Ami meg írtam a herés dologgal kapcsolatban, egyáltalán nem hülyeség, csak te vagy hülye ahhoz, hogy megkülönböztesd attól, ugyanis kilométerekkel eltér a te színvonaladtól, és ezért nem vagy képes megérteni. De nem gond. Az ilyen gyökerek miatt imádom, hogy nő vagyok. remélem, egyszer az utamba kerülsz és nehézségek nélkül alázlak a földig. Ha szeretnéd, nyakig begombolkozva, vagy ruha nélkül. Nekem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!