Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sok férfi milyen alapon várja...

Sok férfi milyen alapon várja el azt a nőktől, hogy összejöjjenek az első szembe jövő "normális" férfival, míg ők nyafognak, hogy vonzó nőt szeretnének?

Figyelt kérdés
A nőknek szerintük nem szükséges vonzódni a másikhoz, nekik be kell érniük a híres "belső értékekkel", amikből sokszor nincs is annyi és olyan az említett "normális" férfiakban, mint magukról hiszik? A férfiaknak meg a vonzó nő JÁR? Milyen elgondolás alapján vallják ezt?
2014. aug. 10. 12:46
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/126 anonim ***** válasza:
69%

"vélt verbális bántalmazással szemben a fizikai aránytalanul nagy védekezés"

De mivel egy bizonyos szinten joggal történt így enyhítene a büntetésen.

És én például szívesen söprögetnék leveleket egy kb két hétig ha beverhetnék a füleid közé.

Talán még egy néhány sört meg is innék kedves férfitársaimmal akik egy cipőben járnak velem.

És állapodjunk meg abban hogy az áldozat játszása meg bőgés mellett ha továbbra is fitogtatod a női előjogaidat, akkor lesz remélhetőleg egy belevaló férfi ember és ő is meglendíti majd az övéit.

Lehet harcolni, lehet ideg betegeskedni, lehet mint a páviánok a seggünket a betonhoz verni, a nap végén az erősebb marad talpon.

Jegyezd meg.

2014. aug. 10. 13:41
 52/126 anonim ***** válasza:
40%
51-es: Pfff, a vélt kioktatásod semmit nem ér. Nincsenek előjogaim, pont ugyanannyi jár nekem, mint neked, ezt pedig te jegyezd meg.
2014. aug. 10. 13:43
 53/126 anonim ***** válasza:
69%

"Nincsenek előjogaim, pont ugyanannyi jár nekem, mint neked,"

Akkor ha meg egyenlőség van akkor a pofádat befoghatod, a propaganda szarodat meg eltakaríthatod innen.

BDÖH!!!

2014. aug. 10. 13:45
 54/126 anonim ***** válasza:
6%
53-mas: Miről beszélsz, ember? Miféle propagandáról? XD
2014. aug. 10. 13:50
 55/126 anonim ***** válasza:
23%
"szellemi-lelki-érzelmi közösséget teremteni" ebben mi a rossz? Magyarázza már el nekem valaki!
2014. aug. 10. 13:52
 56/126 anonim ***** válasza:
69%

Megint csak összefújta a szemetet a szél. Undorítóan nyilatkoznak némelyek, elkeserítő...

Kérdező, ne is foglalkozz velük, az agyukra ment valami nagyon! A való életben nem is igazán találkoztam ilyen férfiakkal (bár őket kár annak nevezni), csak itt az oldalon.

Egyébként én voltam egyedülálló évekig, és nem azért, mert a bmw-s szőke herceget vártam volna. Azt is remekül leírtátok, hogy a híres "legalább 10 bepróbálkozó" legtöbbször alkalmatlan a kapcsolatra. Nem jöttem volna össze olyannal, aki idegesít/nem vonz, akkor sem, ha könyörög esélyért. Sőt, olyan is volt, akit kedveltem, jól is nézett ki, mégsem jöttem vele össze, mert nem éreztem iránta semmit. Mindenki megteheti azt, hogy érzelmi alapon válogasson.

És igen, egyenrangú vagyok. Tanulok, el fogom tartani magam, van saját véleményem, értékrendem, és ezt mindenki elismeri a környezetemben, és én is egyenrangú félként kezelem a barátomat. Aki pedig lenéz, el akar nyomni, megtehetem, hogy elküldöm a francba, és tovább élem az életem úgy, ahogy szeretném. :)

2014. aug. 10. 13:52
 57/126 anonim ***** válasza:
6%
56-os: Ezért mit fogsz itt kapni, fú...
2014. aug. 10. 13:53
 58/126 anonim ***** válasza:
75%
#57: Miért kapna? Korrekten leírta szóról szóra azt, amit te még pluszban kiegészítesz hosszú hónapok óta a férfigyűlölő nézeteiddel. Őt elismerjük, téged nem, ennyi. Bele kéne törődni.
2014. aug. 10. 13:58
 59/126 anonim ***** válasza:
0%
58-as: Miért vagyok férfigyűlölő?
2014. aug. 10. 14:01
 60/126 anonim ***** válasza:
65%

56, ne pofázzál már bele olyan dolgokba ami neked tökéletesen működik meg amivel neked nincsen gondod.

Vagy csak te erre vered? Hogy mindenhova odamész ahol konfliktus van és teszed a pofádat hogy

"ÓÓÓÓÓÓ DE ROSSZ NEKTEK HOGY ILYEN NAGY A VITA de nézzetek RÁÁÁÁÁÁM nekem nincs semmi gondom úgyhogy én aztán jobb vagyok itt mindenkinél és akkor az alkalommal élve el is mesélnél az eseménytelen szar életemet ha már ekkora király vagyok hihihihi"

És még ÉN vagyok akibe nincs empátia?!

Amúgy nem értékelek válaszokat, de ha már ekkora arcod van engedd meg hogy megpróbáljam legalább az arányodat tönkre tenni. :)

2014. aug. 10. 14:01
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!