Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sok férfi milyen alapon várja...

Sok férfi milyen alapon várja el azt a nőktől, hogy összejöjjenek az első szembe jövő "normális" férfival, míg ők nyafognak, hogy vonzó nőt szeretnének?

Figyelt kérdés
A nőknek szerintük nem szükséges vonzódni a másikhoz, nekik be kell érniük a híres "belső értékekkel", amikből sokszor nincs is annyi és olyan az említett "normális" férfiakban, mint magukról hiszik? A férfiaknak meg a vonzó nő JÁR? Milyen elgondolás alapján vallják ezt?
2014. aug. 10. 12:46
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/126 anonim ***** válasza:
100%
92. vagyok, én nem járok prostihoz, viszont megértem azt, aki igen.
2014. aug. 10. 14:33
 102/126 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam, csakhogy ez mindkét táborban nagyon gyakran előfordul.

Nem egy lány kérdését olvastam már itt miszerint "miért van, hogy csak azoknak a fiúknak tetszem akik nekem nem és amely srácok tetszenének ők nem akarnak?"

Szóval nem látom át miért világítod rá ennyire nyíltan a kérdésedet a férfiakra, holott a nők is sokszor vannak úgy, hogy évekig azért nincs kapcsolatuk mert foggal körömmel ragaszkodnak minden elvárásukhoz és képtelenek a megalkuvásra majd sírnak, hogy miért nem találnak olyan pasit akit mindenben megfelelne számukra. Majd ekkor jönnek azzal, hogy "én nem fogok olyannal összejönni akit nem tartok vonzónak". Ez oké, de ennek viszont nincs semmi értelme.

2014. aug. 10. 14:33
 103/126 anonim ***** válasza:
40%

99-es: Olvasásképtelennek lenni sem az.

Hah! Egy pszichopata mondja azt, hogy hisztrionikus vagyok. Igen, teljesen hihető és akkurátus diagnózis...

2014. aug. 10. 14:34
 104/126 A kérdező kommentje:
Mert a nők nem dörgölik folyamatosan a másik nem orra alá, hogy ehhez nincs "joguk" és várnák el, hogy kevesebbel beérjék, mint ők maguk teszik.
2014. aug. 10. 14:36
 105/126 anonim ***** válasza:
100%
97, ne forgasd ki a szavaimat. Ki mondta, hogy nem viselik a terheket? Viselik, csak míg a férfiak felfogják, hogy bizonyos dolgok nemcsak fenékig tejfel módjára működnek, addig a nők rinyálnak folyamatosan, hogy ja így meg jaj úgy, ez a különbség, de lehet hiába magyarázom, mert sokan nem is látják mi megy a szemük előtt...
2014. aug. 10. 14:36
 106/126 A kérdező kommentje:
105, nekem meg pont úgy tűnik, hogy bizonyos dolgokban pont a férfiak nem képesek elviselni az egyenjogúságot és bizonyos ezzel járó terheket.
2014. aug. 10. 14:38
 107/126 anonim ***** válasza:
100%

Egész szinte megsajnáltam 65-öt úgyhogy én kiszállok, amit el akartam mondani azt már elmondtam, ez a kőhajigálás meg egész lealacsonyító, nem igen tetszik már meg a kedvem is elment tőle.

Látod nem vagyok pszichopata.

Vannak érzéseim, meg minden.

2014. aug. 10. 14:38
 108/126 anonim ***** válasza:
100%
#103: "Ügyesen" kimagyarázod miért jó hazudozni. Asszem' kezdem érteni, miért kerülnek téged a kanok (persze nyilván te kerülöd őket). A szarnak se kéne egy ilyen szókiforgató hárpia, aki letorkolja a másikat. Aztán ha már belemerültünk a pszichopatológiába, ezeket ajánlom figyelmedbe: üldöztetési delúzió, pseudologica phantastica, retrospektív hamisítás, konfabuláció; illik tisztában lenned a lelki bajaiddal.
2014. aug. 10. 14:41
 109/126 anonim ***** válasza:
106: Ebben teljesen igazad van, de most a nőkről mondtam el a véleményemet, tudom, hogy a férfiak sem szentek, én sem vagyok az.
2014. aug. 10. 14:42
 110/126 anonim ***** válasza:
100%

Csakhogy pont itt jön be a két tábor elvárásai közötti különbségek.

A férfiakat azért zavarja mindez mert van egy lány, teljesen kuka, alig mosolyog, pár szavas válaszokat ad és szinte beszélgetni sem lehet vele (esetleg még le is koptat mert úgy érzi egyedül a te hibád, hogy nem működik a kémia), de ennek ellenére is sok férfi megy oda hozzá ismerkedni vele.

Ezzel szemben egy férfinak abszolút a maximumot kell nyújtania mindenben, ráadásul több téren, külső, kommunikáció és életvitel terén is azért, hogy felkeltse egy átlagos lány figyelmét és elérje, hogy érdeklődjön utána. Azért írok átlagosat mert te is ebből indultál ki.

Tehát ez az egyenlőtlen bánásmód az ami a férfiakat fene mód frusztrálja. Érdekes, hogy ezt soha nem látjátok át.

2014. aug. 10. 14:44
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!