Az normális, ha egy 29 éves férfi nem meri megmutatni az érzelmesebb oldalát, mert fél, hogy újra belerúgnak, kihasználják, átverik?
Van egy ilyen oldala is, amibe egy-egy pillanatra már engedett betekintést adni, nagyon édes tud lenni, de sajnos rögtön visszatér a rideg, tartózkodó magatartásához.
Volt egy hároméves kapcsolata, végig hülyének volt nézve, végig hazudtak neki, kihasználták érzelmileg, mert szerelmes volt. Öt évig nyögte a lábadozást, elidegenedett a nőktől. Aztán összehozta a sors egy újabb lánnyal, ugyanaz a történet annyi különbséggel, hogy ez csak egy évig tartott, s ennek már másfél éve. Újra kihasználták.
Itt jövök a képbe: megismertem, tetszik a határozottsága, az őszintesége, s egy-egy apró elkapott pillanatban beleláthattam a lelkébe is, egy érzelmes, odaadó, önzetlen, nagyszerű pasi, aki a fél veséjét adná annak, akit szeret. DE! Nem akarja, hogy a maga köré bástyázott falat bárki is megmássza.
Lányok, voltatok már hasonló helyzetben? Mi lett a vége? Sikerrel jártatok végül?
Ismertem ilyet.
Semmi jó vége nem lett...
lefordítva-
normális az,ha egy felnőtt férfi nem tud kiállni magáért,nem tudja felvállalni magát és a kapcsolataiban sem képes kontroll tartani?
Ku-rvára nem normális.
és ha ugyanez megismétlődött,akkor azt is jelenti,hogy fejlődésre képtelen nem tanult a leckéből.
könnyű a dolgod,mert az ilyet egy kis figyelemmel kenyérre lehet kenni,gyorsan megtörik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!