Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valójában az átlagos normális...

Valójában az átlagos normális pasik azért nem kezdeményeznek a számukra vonzó nőknél, mert azt a példát látják mindenhol, hogy egy vonzó nőnél rengeteg tökéletes (nek tűnő) férfi "áll sorban"?

Figyelt kérdés
2014. júl. 4. 21:46
 1/10 anonim ***** válasza:
te lany vagy? amugy reszben igen
2014. júl. 4. 21:47
 2/10 anonim ***** válasza:

Jah, előfordult már.

A nőknek miért gáz valamilyen diszkrét módon jelezni, hogy nyitottak az ismerkedésre? Kétfős játszma.

2014. júl. 4. 21:49
 3/10 anonim ***** válasza:

szerintem igen. összehasonlítom magam mással, aki jóképűbb, izmosabb, nagyobb önbizalmű, vagányabb, és elmegy a kedvem attól, hogy ismerkedjek az ilyen nőkkel...

hiába vannak jó tulajdonságaim is, amiben jobb vagyok náluk, csak kicsi az esély, hogy a nőnek pont ezek a tulajdonságok kellenének.

23/F

4/10 anonim ***** válasza:
Az átlagos normális pasikat mindig elutasítják a csajok...
 5/10 anonim ***** válasza:

Hol látják? Mit látnak?

Gondolom te sem vagy lány...

2014. júl. 4. 21:50
 6/10 anonim ***** válasza:
ja pedig magas se vagyok :(
2014. júl. 4. 21:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát ha nem is próbálkoztok akkor alapból esélytelen... Nem az utcán mondjuk, de olyan helyzetben lehetne közeledni ahol van esélyetek elbeszélgetni, mondjuk vonat, suli, buszmegálló, park.
2014. júl. 4. 21:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nem vagyok átlagos vagy normális, de tökéletes annyira sem, és én kezdeményezek.
2014. júl. 4. 21:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Igazából már lassan ott tartunk,hogy semmilyen lánynál sem érdemes kezdeményeznünk, ha nem vagyunk külsőre azok a szívdglesztő médiában is bemutatott álompasik vagy ezek a menő páwaák vagy mik. Tapasztalom én is, hogy pár éve még szép lány magától mosolygott rám, adtak jeleketa lányok, ma már ha kezdeményezek is csak a durva bánásmódot kapom, de nem kívánom alázni itt a női nemet, pedig tudnék mit mesélni.
2014. júl. 4. 22:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez az egyik része a dolognak,a másik hogy én személy szerint annyi elutasítást(csak azt kaptam és nem 2 db-ot) és megalázást kaptam,hogy teljesen elment a kedvem és a merszem is ehhez már...
2014. júl. 4. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!